Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkra nincsen durvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkra nincsen durvább hatással/következményekkel, ha gyerekkorukban nemi erőszak éri őket?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre a kérdést... a pedofília minden gyerekre nagyon rossz pszichológiai (és esetleg fizikai) következményekkel jár, ezzel tisztában vagyok

De ha pl. egy 13 éves fiút, aki már kezd önkielégítést végezni, nem okoz kárt pl. a nemi identitásában az, ha análisan megerőszakolják? hiszen "az" nem arra van kitalálva, stb...

2010. ápr. 3. 00:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Úristen.... mindenképp tönkretesz lelkileg meg fizikailag is,ha lány,ha fiú

Engem is molesztált a kresz oktatóm,szóval nem mondok hülyeséget!

2010. ápr. 3. 00:45
 2/20 anonim ***** válasza:
22/l első voltam
2010. ápr. 3. 00:45
 3/20 A kérdező kommentje:

igen, tudom

mint mondtam tisztában is vagyok vele

2010. ápr. 3. 00:46
 4/20 A kérdező kommentje:
mármint az első válaszban említettekkel :)
2010. ápr. 3. 00:46
 5/20 anonim ***** válasza:
És mit csináltál a kresz oktatóval illetve hány éves voltál?
2010. ápr. 3. 00:53
 6/20 anonim ***** válasza:
45%

igen a fiúkat jobban érinti, de nem azért mert "nem arra való helyen" erőszakolják meg.

A nők mindig is alárendeltek voltak, régen pár száz éve nem is volt szinte olyan nő akit nem erőszakoltak meg és nem is volt büntetendő.(csak olvasni kell korabeli regényeket)

A másik az hogy a férfiak büszkébbek mint a nők, tehát jobban árt a büszkeségüknek, ha megerőszakolják őket mintha egy kislányt erőszakolnának meg.

hölgyeim lehet lepontozni, de ez az igazság.

2010. ápr. 3. 00:53
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

"régen pár száz éve nem is volt szinte olyan nő akit nem erőszakoltak meg és nem is volt büntetendő.(csak olvasni kell korabeli regényeket)"

Törtnéész BA-val a kezemben mondom, hogy óriási b.romság amit írsz. Neked nincs ki a négy kereked. Talán nem regényekből kéne szerezni a történelmi ismereteket, a szépirodalom az nagy nulla, mint autentikus forrás szóba sem jöhet. Nem is tudom miért vannak olyanok szabadlábon mint te :D...Minden nőt megerőszakoltak, ha ha, idióta, egy ilyen mondatért mehettél volna egyetemen rögtön uv-ra, barom :D

2010. ápr. 3. 01:05
 8/20 A kérdező kommentje:
01:05: azért figyelembe kell venni, hogy nincs mindenkinek diplomája...
2010. ápr. 3. 01:07
 9/20 anonim ***** válasza:
16%

"Törtnéész BA-val a kezemben mondom,"

1. nem lehetsz akkor történész ha még le se tudod írni a képesítésed

2. történelem szakon nem az emberek magánéletéről tanulnak

3. a filmek amiken felnőttél, hiába játszódik teszem azt 1443-ban, az emberek személye, viselkedése, moráljuk és döntéseik a modern társadalmi eszmékhez igazodik

4.Mátyás király is jó királyként maradt meg a köztudatban, aztán a valóságban kegyetlen volt és az országot is csődbe húzta

5. Olvass egy kis Luís de Camoest, akkor megtudod, hogy milyen volt anno az élet

6. te nő vagy.

2010. ápr. 3. 01:10
 10/20 anonim ***** válasza:
70%

"1. nem lehetsz akkor történész ha még le se tudod írni a képesítésed"

A gépelési hiba hogy függ össze a végzettségemmel?

"2. történelem szakon nem az emberek magánéletéről tanulnak"

Életmódtörténet-modul, bár szerinted nem hiszem hogy ismerős volna

"3. a filmek amiken felnőttél, hiába játszódik teszem azt 1443-ban, az emberek személye, viselkedése, moráljuk és döntéseik a modern társadalmi eszmékhez igazodik"

Nem filmeken nőttem fel, hanem szakirodalmon, ami nem szépirodalom

"4.Mátyás király is jó királyként maradt meg a köztudatban, aztán a valóságban kegyetlen volt és az országot is csődbe húzta"

Ebben van ráció, de nem ez volt a témánk

"5. Olvass egy kis Luís de Camoest, akkor megtudod, hogy milyen volt anno az élet"

Olvass kicsit Bak Borbálát vagy Pierre Chaunut, az TUDOMÁNYOS, és jobban megtudod belőle milyen volt az élet

"6. te nő vagy."

Hát ez sem jött be, mert nem

Amiért felháborodtam, hogy mégis hogy lehet ilyen ökörséget leírni, hogy "minden nőt megerőszakoltak"? Mire alapozod? Arra, hogy Camoes ezt "agyalogta"? Azért mert korabeli, még nem biztos, hogy hiteles! Ilyen alapon akkor el kéne fogadniuk 500 év múlva az összes ma terjedő összeesküvés-elméletet mint hiteles forrást (hiszen a korszakunkban írták).

2010. ápr. 3. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!