Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sincs valódi nemi erőszak?
Tudom,hogy nem tökéletes helyre raktam a kérdést,de itt értelmes emberek szoktak lenni.
Szóval az a lényeg,hogy van egy lakótársam ,akivel ezen veszekedtem múltkor (ő pasi,én nő).A lényeg az volt,hogy szerinte egy nőt nem lehet megerőszakolni,mert ha valóban nem akarná,akkor kapálózna meg védekezne és így nem történhet meg az erőszak
Ha meg megtörténik,akkor valójában a nő erre vágyott csak még magának sem merte bevallani.És még élvezte is.
Van olyan aki még így gondolja?vagy szerencsére ez csak egy paraszt elmélete....
Ma a nemi erőszak napja van a gyk-n vagy mi? :):D
Szerintem igenis van nemi erőszak. Ha a férfi lefogja a nőt, igenis tudja arra kényszeríteni. Na ez az, amit nem kívánok senkinek...:(
21-L
"mert ha valóban nem akarná,akkor kapálózna meg védekezne és így nem történhet meg az erőszak "
Ne akard, hogy valaki egyszer tényleg megtegye....
Én nem szoktam ilyeneket írni, de a szobatársad egy b* p*raszt. Szerinted hol van egy férfi ereje egy nő erejéhez képest? Sehol. De nyugodtan próbáljátok ki. A helyedben viszont ezerrel elhúznék onnan, mielőtt önként hagyod, hogy megerőszakoljon.
A barátnőmet sok éve megerőszakolták. Elhiheted, hogy nem akarta, azóta sem heverte ki.
Nagyon komolyan azt gondolom, hogy ha esetleg többen lefogják az illetőt, és megverik, vagy kést szorítanak a torkához, esetleg akkor nevezném erőszaknak.
Engem kislányként (8 évesen) meg akart .... egy fickó, és nem sikerült neki, mert rúgtam, haraptam, ordítottam.
08:55!
Hidd el, egyedül is képes rá egy férfi, kés nélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!