Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sincs valódi nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sincs valódi nemi erőszak?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem tökéletes helyre raktam a kérdést,de itt értelmes emberek szoktak lenni.

Szóval az a lényeg,hogy van egy lakótársam ,akivel ezen veszekedtem múltkor (ő pasi,én nő).A lényeg az volt,hogy szerinte egy nőt nem lehet megerőszakolni,mert ha valóban nem akarná,akkor kapálózna meg védekezne és így nem történhet meg az erőszak

Ha meg megtörténik,akkor valójában a nő erre vágyott csak még magának sem merte bevallani.És még élvezte is.

Van olyan aki még így gondolja?vagy szerencsére ez csak egy paraszt elmélete....

2011. aug. 24. 08:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%

Azért külön kéne választani azt, hogy az erőszakoló férfinek vannak-e segédjei, illetve fegyvernek látszó tárgya, amivel ugye kényszeríthet. Ez esetekben egyértelműen lehet erőszak.

Következő fokozat, hogy egyedül van, nincs nála kés, stb. Nos ha a nő gyengécske és nem tud menekülni, akkor fojtogatással is fenyegetheti.

Következő fokozat, hogy annyira nem bántja, hogy fojtogassa, vagy ilyesmi, egyszerűen csak kiköveteli a szexet. Na most ha valóban nagy a súly- és erőkülönbség, akkor egyértelmű, hogy megbírja erőszakolni a nőt.

Végül, mi van ha egy súlycsoportban vannak, vagy minimális különbség? És a szexen kívül nem akarja bántani. "Csak" kívánja a nőt és kész.

Szerintem az ismerősöd lehet ilyen szitura gondolt, és nem arra, hogy rögtön késsel támad a hapsi. Talán eleve egymást ismerő párokról viszonyáról beszéltetek? Hogy például ha Jucikának fáj a feje ma este, akkor a Béla megtudja-e erőszakolni? Ezeket a szitukat kéne itt tárgyalni, nem?

Na mi van ekkor? Hát általában a férfi akkor is erősebb...

Mondjuk valamelyest én is úgy gondolom, hogy ha csapkodok, rugdosok, akkor eleve nehéz hozzámférni. Plusz az izmok megfelelő mozgatásával még a lyukat is nehezen célozza meg... Hát nem tudom, hogy van-e nő, aki folyton annyira el van lazulva, hogy "tárva nyitva" egyfolytában. Én nem. És ha még erre rájátszunk úgy, hogy direkt "bezárunk"...(ezt úgy kell, hogy úgy csinálsz az izmaiddal ott lent, mintha k@kilni készülnél), akkor már jelentősen megnehezítetted a hapsi dolgát.

Konkrétan egy dühös napon voltam ilyen Jucika-Bélus szituban, és bizony nem sikerült neki. Az mondjuk ijesztő érzés volt, hogy tényleg erősebb és letud fogni (50 kiló és 80 kiló harca), de az izomjáték miatt nem bírta. (Továbbá mivel egy pár voltunk, én sem bunyóztam annyira és ő sem volt elszánt erőszakoló, csak vita miatt büntibe volt, szóval addig szivattam, míg sok próbálkozás után lelankadt neki, úgy meg pláne nem megy. :-))

Szóval igen, nem tapasztaltam komoly erőszakot, de úgy gondolom ilyen ellenállással mint az enyém, nagyon sok ideig kell, hogy egy hapsinak kőkeményen álljon ahhoz, hogy sikerüljön, vagy pedig még ha neki is fáj, akkor is erőből beletuszkolja elsőre... Másodikra már nem bírná, hacsak nem viagrát kajál.

2011. aug. 24. 09:41
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően egy dolog szerintem kimaradt. Nem muszáj ugyanis testi fölényről beszélni, vagy túlerőről, mivel minden nemi erőszaknak minsősül, amibe az egyik fél nem egyezett bele. Ergo az is nemi erőszak, ha totál leitatnak/elkábítanak (vagy eleve részeg és csak kihasználják) egy csajt, és míg alszik, békésen megoldják a dolgot. Itt totál nincs esély menekülésre, mivel jó esélyel nem is tudsz arról, ami történt.

Arra, hogy egy férfit is meg lehet erőszakolni: naná, hogyne lehetne. Egyrészt áll az előbbi, másrészt szülővárosomban nagy botrány volt, amikor egy 17 éves srácot az éppen ott állomásozó vándorcirkusz két ruszki homár erőművésze elkapott egy fordulóra (éjszaka a nyílt utcán), minek utána a srác kb helyben felkötötte magát. A két buznyákot letartóztatták még akkor éjszaka, és nagyon remélem, a második randit már sok-sok gumibottal töltötték, és meghitt, bennsőséges kapcsolatot alakítottak ki velük.

2011. aug. 24. 11:07
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Sokkos állapotban nem viselkedik logikusan az ember. Az, hogy ettől már élvezi is, elég pofátlan védekezés.
2011. aug. 24. 18:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ismerősömet (lányt) megerőszakolta egy idióta szomszéd fiú pár éve. A lány még fiatal volt, kb 14-15 éves. Abortusza volt miatta. Azóta sem heverte ki, egy idegroncs lett. Akárhogy rúgta, kiabált, harapott, egyre jobban csinálta a pasi neki. Hidd el, hogy nem élvezte!

2011. aug. 27. 10:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg neki hogy látogasson be egy börtönbe, és fürödjön ott..rá fog jönni hogy még egy 120 kilós bazierős pasit is meg tud erőszakolni egy másik még bazierősebb...csak meg kell találnia a jó fogást
2011. szept. 14. 01:02
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

amúgy amire a szobatársad gondolhatott, az az hogy ki lehet védeni, csak ahhoz ész kell és lélekjelenlét, és k*rvasok, nem kevés...csak ugye akinek ez nincs, az mit csinál?

mert egy 40 kilós ügynöknő nyilván leterít szinte bárkit...nade ő olyan képzést is kapott hozzá...akiket meg megerőszakolnak átlag emberek, plázacicák, szendeszüzek akik előbb halnának kinhalált mint hogy megöljék a támadójukat, holott lehet az lenne a kiút, de nem azért nem teszik mert akarják, hanem mert az emberi életet többre becsülik mint önmagukat...

de ha ez nem elég, gondoljon ebbe bele:

ember-ember elleni harcban (1-1), fegyver nélkül is halálra tusz kínozni valakit, akkor megerőszakolni hogyne tudnád már?

2011. szept. 14. 01:38
 27/28 anonim ***** válasza:
76%

Én a helyedben rozsdás késsel vágnám ki a szobatársad összes belsőszervét,majd akkor meglátjuk hogy tudna-e kapálózni.

Egyébként PONTOSAN az ilyen felfogású emberből lesz erőszakoló,akik azt gondolják hogy a nők imádják ha a beleegyezésük nélkül megcsinálják őket,ezek az istenkomplexusos f-szfejek akik azt gondolják hogy a farkuk mindig jó és minden nőnek kell,ez az erőszakoló bűnügyi profilja.

Ez undorító és örülnék hogyha privátban megadnád a telefonszámát esetleg hogy hol laktok,szívesen meglátogatnám,elbeszélgetnék vele egy kicsit.Vagy esetleg e-mai címet,az még jobb lenne.

2013. aug. 13. 01:56
 28/28 anonim ***** válasza:

Nagyjából mindent leírtak előttem, amit én is leírtam volna. Igaza van a felháborodott válaszolóknak a szobatársad nem normális, és nem ecsetelném, mit csinálnék vele. Velem is történt ilyesmi, és nem kellett erőszakot alkalmazni, ugyanis egy felnőtt férfi, egy kislány apja, aki ráadásul pszichopata, elég könnyen tud olyan helyzetet teremteni, amiben a lány azt csinálja, amit mond, és még hallgat is, ha csak annyit mondasz, hogy "Ugye nem akarod, hogy az apukád, aki nagyon szeretsz börtönbe kerülne?" Szóval a szobatársad elmehet a p.icsába.

A mostani párommal szoktunk szerepjátékokat játszani, persze komoly, előre megszabott keretek között, és nagyon mély bizalom mellett. Én feldolgoztam már nagyjából azt, ami velem történt, és úgy tudok normális szexuális életet élni, hogy minden erőmmel azon voltam, hogy ezt leküzdjem. Szeretem a párom és ő is szeret, soha sem bántana (és nem is bántott sohasem) de mikor az egyik játék közben, még az elején, csupán a csuklómat szorította le az ágyra, már akkor tudtam, ha ő igazán bántani akarna, esélyem sem lenne. Pedig csak 20 kiló különbség van köztünk.

2015. jan. 24. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!