Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sincs valódi nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sincs valódi nemi erőszak?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem tökéletes helyre raktam a kérdést,de itt értelmes emberek szoktak lenni.

Szóval az a lényeg,hogy van egy lakótársam ,akivel ezen veszekedtem múltkor (ő pasi,én nő).A lényeg az volt,hogy szerinte egy nőt nem lehet megerőszakolni,mert ha valóban nem akarná,akkor kapálózna meg védekezne és így nem történhet meg az erőszak

Ha meg megtörténik,akkor valójában a nő erre vágyott csak még magának sem merte bevallani.És még élvezte is.

Van olyan aki még így gondolja?vagy szerencsére ez csak egy paraszt elmélete....

2011. aug. 24. 08:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én amúgy azt gondolom,hogy sajnos meg lehet erőszakolni egy nőt,sőt még egy férfit is.
2011. aug. 24. 08:57
 12/28 anonim ***** válasza:
58%
Sőt ugy is megerőszakolhatják az embert hogy közben le sem kell fogni.
2011. aug. 24. 09:00
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

ma 08:56

Elhiszem. De te is hidd el, hogy két nő sem egyforma. Van olyan, aki esetleg jobban megijed, "hamarabb szabadul" alapon inkább hagyja magát, és olyan is van, aki a támadója ellen fordul.

Természetesen nem mondom azt, hogy aki "hagyja magát", az nincs megerőszakolva, de egy nő is el tud bánni egy férfival, csak van, aki nem hiszi el ezt magáról.

2011. aug. 24. 09:01
 14/28 anonim ***** válasza:
72%

Ja bocs és aki 50 kg az kapálózik és egyből elijeszti a 150 kg-s debella állatot? Ugye nem? Ergó nagyon is létezik erőszak.

Elég furcsa felfogásod van...

2011. aug. 24. 09:08
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
*felfogása van
2011. aug. 24. 09:09
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősömet egy rohhhadék leütötte hátulról egy téglával... szerencsére elkapták a pasast, de szegény lánynak évekbe telt, mire meg tudott bízni egy férfiban.

Ha engem kérdezel, tuti nem élvezte.

2011. aug. 24. 09:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

állítólag ilyenkor az a menekülési lehetőség, h az elején úgy teszel, mintha benne lennél a dologban, aztán egy óvatlan pillanatban belerúgsz egy megfelelő helyen, és futás.

az a legrosszabb, amikor mondjuk 3 pasi megy rá 1 nőre. ott esélyed sincs, mert 2 lefog, 1 megerőszakol. ha csak 1 pasi van, ott még talán jobb a helyzet.

2011. aug. 24. 09:10
 18/28 anonim ***** válasza:
97%

állítólag ilyenkor az a menekülési lehetőség, h az elején úgy teszel, mintha benne lennél a dologban, aztán egy óvatlan pillanatban belerúgsz egy megfelelő helyen, és futás.

Nő vagyok,kérdés hogy az adott helyzetben mernék-e rugni,persze itt most tudom hogy ez lenne a megoldás de az adott szituban nem tudom hogy lenne e merszem.Mivan ha nem sikerül bedühödik és agyonver...

Inkább nemi erőszak mint halál.talán az erőszakot valahogy fel lehet dolgozni...talán...

2011. aug. 24. 09:16
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

a szobatársad bolond! ő is tudja,hogy egy pasi (akár ő is) meg tud erőszakolni nem csak egy lányt,tinédzsert,de egy felnőtt nőt is simán! nyugodtan megmutathatod neki sztem ezeket a válaszokat és talán rájön-.-

ő is tudja hogy egy pasi erősebb mint egy csaj....tehát simán csinálhat bármit!

2011. aug. 24. 09:17
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem olvastam a válaszokat, bocs, ha ismételnék.

Egy nőt nem csak úgy lehet megerőszakolni, hogy leteperik, aztán erővel létrejön az aktus (ami egyébként a hüvelyszárazság miatt nekem is aggályos), hanem zsarolással, fenyegetéssel. Tehát az, hogy eléri a pasas, hogy a nő hagyja magát.

2011. aug. 24. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!