Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszak, de hogyan? (részletek lent)
Tudom,hogy félreérthető,de még mielőtt valaki rossz szemmel nézne rám elárulom,hogy meg sem fordult ilyesmi a fejemben.Soha nem bántottam senkit és nem is fogok.Elítélem azokat akik nőket bántalmaznak,pláne ha szexuálisan teszik.
Sok esetről hallottam amikor 1 férfi volt az elkövető.Nem igazán értem,hogyan képes erre valaki fizikailag.Elég nagy és erős vagyok én is,még sem lennék erre képes.Igaz 180cm,80kg vagyok és sportos a testalkatom,de szinte lehetetlennek tartom,hogy lefogjak egy életéért küzdő nőt.
Gondolom a legtöbb elkövető sem rendelkezik terminátor képességekkel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nem értem ez hogyan lehetséges.
Nem az alternatívákra gondolok most,hogy leitatja,bedrogozza a lányt vagy van egy segítője.És nem is a mentális része érdekel.Aki ilyet tesz,az beteg ember.Személy szerint felakasztanám az ilyeneket.
Nem is annyira válaszokat várok,inkább csak véleményeket a témáról.Az oltásokra nem vagyok kíváncsi,ha nem tetszik akkor lépj vissza és válaszolj egy másik kérdésre.Köszönöm.
21/f
Könnyű mondani, hogy miért nem védekezik, stb., de az esetek nagy részében a nő a sokktól, ijedtségtől leblokkol, és nem biztos, hogy tud ordítani, vagy ütni, rúgni. Ez nem,vagy nagyon nehezen kontrollálható. Külön önvédelmi tanfolyamokon tanítják ennek a természetes mechanizmusnak a leküzdését, és így sem biztos, hogy mindenki el tudja sajátítani. Hatványozódik a sokk, ha olyas valaki tesz ilyet, akit ismer,és akitől nem várná,pl.volt partner.
Nagyon nagy tudatlanságra vall, és gonosz dolog is beleegyezést feltételezni ilyen esetekben, előbb tájékozódjatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!