Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemi erőszak, de hogyan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi erőszak, de hogyan? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy félreérthető,de még mielőtt valaki rossz szemmel nézne rám elárulom,hogy meg sem fordult ilyesmi a fejemben.Soha nem bántottam senkit és nem is fogok.Elítélem azokat akik nőket bántalmaznak,pláne ha szexuálisan teszik.

Sok esetről hallottam amikor 1 férfi volt az elkövető.Nem igazán értem,hogyan képes erre valaki fizikailag.Elég nagy és erős vagyok én is,még sem lennék erre képes.Igaz 180cm,80kg vagyok és sportos a testalkatom,de szinte lehetetlennek tartom,hogy lefogjak egy életéért küzdő nőt.

Gondolom a legtöbb elkövető sem rendelkezik terminátor képességekkel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nem értem ez hogyan lehetséges.

Nem az alternatívákra gondolok most,hogy leitatja,bedrogozza a lányt vagy van egy segítője.És nem is a mentális része érdekel.Aki ilyet tesz,az beteg ember.Személy szerint felakasztanám az ilyeneket.

Nem is annyira válaszokat várok,inkább csak véleményeket a témáról.Az oltásokra nem vagyok kíváncsi,ha nem tetszik akkor lépj vissza és válaszolj egy másik kérdésre.Köszönöm.

21/f

2011. febr. 9. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezért hordok magammal pillangókést.
2011. febr. 9. 17:39
 12/14 Fülünyúl ***** válasza:

Szerencsére nem volt ilyen és a jövőben sem szeretnék átélni ilyesmit. Jómagam is elítélem az erőszaktevőket. Igazából valahol nem is értem őket, mert ha hirtelen szexet akarnak arra ott vannak az örömlányok már akár egy bablevesért vagy melegétel utalványért, ha meg nőt akar, kicsit udvarol, csapja a szelet és a lány ő maga fogja boldogan a farkára vetni magát. Szóval valahol feleslegesnek is tartom ezt az erőszakosdit. Aki kimondottan ezt élvezi, ott tuti mentális és pszichés problémák lehetnek.

Nekem egy talán ide kapcsolódó sztorim egy diszkóban esett meg, tánctéren. Nem mondom, hogy apácának voltam öltözve, és nagyon jól éreztem magam, ittam is kicsit, táncoltam ezerrel, amikor egy srác odafurakodott mellém. Először azt hittem csak együtt akar rázni egy kicsit, de ő belelendült és kissé túllihegte a dolgot, elkezdett tánc közben ölelgedni, a fenekemet simogatni, markolászni, meg a lábaimat. Mindig odébb húzódtam és pár lépéssel arrább táncoltam de kitartóan jött utánam. Jeleztem a kezemmel is meg szóltam is neki, hogy talán nem kéne, egyszer a kezére is csaptam de egyre szemtelenebb lett és egyre hosszabb ideig akart fogdosni. Amikor hátulról magához fogott és elkezdte a melleimet markolászni és simogatni, azonnal kitéptem magam a karjaiból és kifurakodtam a tánctérről a pulthoz a barátnőimhez. Szerencsére nem jött utánam, de nem mertem visszamenni táncolni. Kicsit megrémített a pofátlansága és hogy hiába szólok akkor is csinálja, sőt még jobban. Azóta nem is megyek egyedül táncolni, csak ha ott van velem valaki.

2011. febr. 9. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
na jolvan.. Ez a téma egyedül a világon ami eszméletlenül ki tud késziteni-.- lassan másfél éve járok barátnőmmel de ha arra gondolok hogy megerőszakolják mentem megyek és felkötöm magam.. eg is esküdtem mindenre ami szent, hogyha ilyen történik közeli hozzátartozómmal valahogy megtalálom a csávót és halálra verem szurkálom, mégha egy életre börtönbe is kerülök.A retkes k*rva anyját azoknak a mocskos embereknek akik képesek ilyenre. Nekik adnám a világon elképzelhető leghosszabb és legfájdalmasabb halált ami létezik.Könyöröghetne akárhogy nincs megbocsátás.Ezért is mondom mindig barátnőmnek ha nem vagyok vele nagyon vigyázzon magára.Na ennyi elég a vérnyomásom megint 200on van-.-"
2011. febr. 9. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:
menten* meg*
2011. febr. 9. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!