Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekedtem ezzel a lánnyal, aki inkorrekt módon lekoptatott?
azelőtt csak barátok voltunk, én viszont kezdtem többet érezni. Aztán történt valami : minden találkozási kísérletemet elutasított időhiányra hivatkozva. De majd fogunk majd, csak... aztán egyszercsak "kapcsolatban " lett. Én csak annyit szerettem volna elmondani neki, hogy szeretem, de nem adott esélyt, és nagyon fájt a végén.
Ennek már 5 éve, azóta másik pasija van. Minap egy buszra szálltunk, odaálltak mellém, tutira észrevett. Mivel a következő utàn szálltam volna, elkerülhetetlen lett volna, hogy szembekerüljünk, és összesnéztünk volna. Ezért inkább átszálltam egy másik buszra.
Ti mit csináltatok volna?
"féléve karikagyűrű van az ujjamon, mégis csak arról papolnak egyesek, hogy lépjek tovább...
"
Igen, mert lelkileg nem léptél tovább, és annyira felkavart az eset, hogy még kérdést is kiírtál.
Menyasszonyodnak biztos nem esne jól, hogy ennyire a hatása alatt vagy 5 év után is.
Ha túlléptél volna, akkor nem szálltál volna le a buszról, sőt, beszélgettél volna a lánnyal, esetleg nevetve még azt is elmondtad volna, hogy 5 éve belé voltál zúgva, mint ahogy tette nekem egy régi ismerősöm. Na ő valóban túllépett rajtam, de te nem ezen a lányon.
"valószinűleg. És ha mégsem?"
AKkor sem történt semmi, csak nem volt kedve találkozni veled.
"én meg 21-edszerre is leirom, nem az volt az inkorrekt, hogy nem, hanem az, hogy "de majd beszélünk róla", "talán a jövő hónapban". Nyilván nem kötelező érdeklődést mutatnia felőlem, főleg ha fogalma sincs miről..."
Kérdező, ne tegyél már úgy, mintha szellemi fogyatékos lennél. Rajtad kívül mindenki számára egyértelmű 1-2 ilyen burkolt ígéret után, hogy ez elutasítás, nem pedig ígéret. Ha valaki minden konkrétan kimondott indok nélkül kerül téged az NEM AKAR VELED TALÁLKOZNI. Ezt egy 15 éves gyerek is felfogja, nemhogy egy felnőtt.
Az egészben az a baj, hogy te azért érzed "inkorrektnek", mert te magad nem álltál olyan értelmi szinten, hogy felfogd, mit akar mondani azzal, hogy "majd talán".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!