Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen cselekedtem ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem ezzel a lánnyal, aki inkorrekt módon lekoptatott?

Figyelt kérdés

azelőtt csak barátok voltunk, én viszont kezdtem többet érezni. Aztán történt valami : minden találkozási kísérletemet elutasított időhiányra hivatkozva. De majd fogunk majd, csak... aztán egyszercsak "kapcsolatban " lett. Én csak annyit szerettem volna elmondani neki, hogy szeretem, de nem adott esélyt, és nagyon fájt a végén.

Ennek már 5 éve, azóta másik pasija van. Minap egy buszra szálltunk, odaálltak mellém, tutira észrevett. Mivel a következő utàn szálltam volna, elkerülhetetlen lett volna, hogy szembekerüljünk, és összesnéztünk volna. Ezért inkább átszálltam egy másik buszra.

Ti mit csináltatok volna?

2016. márc. 12. 13:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Azért volt inkorrekt, mert mindig igérgette a dolgokat, és fogalma sem lehetett, hogy mondanivalóm van neki.

És ha éretlenség volt leszállni, mi lett volna a helyes? "Szia, én vagyok akit 5 évvel ezelőtt elfelejtettél?" Neki tettem szivességet...

2016. márc. 12. 23:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egész egyszerűen csak köszönsz neki.
2016. márc. 13. 00:04
 13/24 anonim ***** válasza:
De nem értem, miért inkorrekt az, ha nem akar veled találkozni???
2016. márc. 13. 00:13
 14/24 A kérdező kommentje:

mert megigérte hogy foguuuunk!!!

mindegy, leszarom, úgyse arról beszélgetünk amiről indult a kérdés, féléve karikagyűrű van az ujjamon, mégis csak arról papolnak egyesek, hogy lépjek tovább...

2016. márc. 13. 01:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Még egy egójában megsértett hím (komolyan mondom a férfiúi büszkeség a pasik legnagyobb ellensége). Csak tudnám minek házasodik az aki érzelmi szempontból egy gyerek szintjén áll...

Tanuljátok meg, az ha te vonzódsz valakihez nem kötelezi a másikat semmire. Se találkozóra, se magyarázatra. Az meg, hogy jelen esetben a delikvens átszállt azt jelenti, hogy érzelmileg nincs túl rajta. Ami, ha azt nézzük, hogy 5 év eltelt és elvileg kapcsolata is van, elég szán...akarom mondani fura.

2016. márc. 13. 10:01
 16/24 A kérdező kommentje:

aha.

Tehát ha ő kerül el engem (nem mondja meg, hogy nem akar, csak "majd beszélünk róla"), az teljesen jó, én vagyok a hülye, hogy nem értem, és amúgy neki fogalma sem volt, hogy belül szenvedek.

Ha én kerülöm el, mert nem akartam összenézni vele, meg kellemetlenséget okozni, akkoris én vagyok a hülye, meg a gyerekes

:-)

2016. márc. 13. 10:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Fogalma sem volt róla, hogy belül szenvedsz.. Miért nem mondtad meg neki? Nem kell ahhoz találka. Ha látod, hogy nem akar, akkor írd meg neki, vagy hívd fel telefonon. Egyébként semmire nem mentél volna vele, hiszen azért került..

Ami egyébként ezt a szituációt illeti. Nekem volt egy ilyenem és gyűlöltem. Barátok voltunk, majd éreztem hogy többet akarna, belém szeretett. Soha nem hívott randira!! Soha! Nagyon ügyesen csavarta a szavakat, mert randira soha nem hívott, de a szándéka egyértelmű volt. Így viszont én se tudtam azt mondani, hogy bocs nem, mert nem szeretném, hogy te erre máshogy gondolj, mert egyből jött volna a hárítás, hogy ő nem is úgy gondolta. Ha csak egyszer elhívott volna randizni, akkor megmondom neki, hogy nem. Viszont mindig csak barátilag hívott, amiről pontosan tudtam, hogy nem az.

Ezért inkább leépítettem.

2016. márc. 13. 10:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig akkor 17 éves voltam, fogalmam nem volt hogyan tudnám ezt értelmesen kezelni..nem akartam belemenni abba, hogy elutasítom a "semmit".

Így már bőven a húszon túl, nem érdekelne a dolog. Ha látnám hogy másképp gondolja, akkor megmondom neki, és ha hárít, akkor nem zavarna. Hárítson ha akar.

2016. márc. 13. 10:58
 19/24 anonim ***** válasza:

A 17-essel egyetértek. Valószínűleg kínos volt neki a viselkedésed, feltűnt neki, hogy többet akarsz.

És az első oldalon is 20x leírtuk már, hogy attól, hogy valaki nem találkozik veled, nem "inkorrekt". Attól, hogy te belül szenvedsz vagy szerelmes vagy valakibe, a másik nem köteles eziránt érdeklődést mutatni.

A teóriád ott bukik meg az inkorrektséggel kapcs., hogy te személyes sértésként éled meg, ha valaki elkerül/lekoptat, mert a saját személyedet helyezed a világegyetem középpontjába és valahogy úgy érzed, hogy téged mindenkinek meg kell hallgatnia, értenie, netán még viszonoznia is az érzéseidet vagy legalább reagálni rá. Na de itt a hiba: NEM KELL.

Az emberi kapcsolatok ismertetőjegye, hogy KÉT EMBERRŐL szólnak. Ha az egyik nem akar semmit, akkor nem lesz semmi. Amennyiben a másik fél ezt személyes sértésként éli meg, akkor az még nem felnőtt, érett ember belül.

2016. márc. 13. 11:11
 20/24 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg kínos volt neki a viselkedésed, feltűnt neki"

valószinűleg. És ha mégsem?

én meg 21-edszerre is leirom, nem az volt az inkorrekt, hogy nem, hanem az, hogy "de majd beszélünk róla", "talán a jövő hónapban". Nyilván nem kötelező érdeklődést mutatnia felőlem, főleg ha fogalma sincs miről...

2016. márc. 13. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!