Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól cselekedtem a "barátnőmmel" kapcsolatban? Mit tegyek?
Te érzed magad rosszul? O.o Semmi azaz SEMMI nem volt köztetek a sráccal. Nem volt a barátod, nem a "tulajdonod". Azt csinál más lánnyal(még ha az a legjobb barátnőd is!)amit csak akar. Ne neked essen rosszul a dolog. Kiközösítettetek valakit csak azért, hogy neked jobb legyen, hát gratulálok. Nem vagy te más csak egy kislány.
Én se melléd álltam volna a srác helyében.
Ez nem szerelem, hanem undorító ragaszkodás.
A fiút felejtsd el, ha mindenkinek hazudozik.
Téged hívott valaha szerelmének, megcsapdosta a fenekedet, mint a barátnődnek? Nem? Vajon miért?
Tetszett a barátnődnek a srác, neki tetszett a barátnőd és nemhogy félreálltál volna és igyekeztél volna jó képet vágni hozzá (elvégre legyenek boldogok, így megérdemlik egymást), hanem még az osztálynál is elérted, hogy kiközösítsék (tudod, hogy milyen sz@r érzés? Mert én igen, hasonló szépeket kívánok).
És CSODÁLKOZOL, hogy a fiú őt választotta és nem egy 13 éves bosszúszomjas kislányt?! Oké, a fiú egy gerinctelen alak, de akkor is... (és a lány is hibás valamennyire, ha nem volt képes eléd állni, hogy belezúgott a fiúba, de ezen nem csodálkozom)
13 ÉVES VAGY!!! TANULJÁL, ne az "életed szerelmén" járjon az eszed...
"Nyugtatót szedtem". Inkább egy is észt szedjél valahonnan. Már látom magam előtt, ahogy 15-16 évesen játékból a csuklódat vagdosod, hogy milyen tré az élet.
Gratulálok az értelmi szintedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!