Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól cselekedtem? Vagy "túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól cselekedtem? Vagy "túl sok" voltam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel hónapokig beszélgettünk,nagyon vonzódtunk egymáshoz,nagyon jól kijöttünk,de ez nem lényeg.Többnyire ő keresett engem,de én is sokszor kerestem őt.Néha volt hogy pár nap,vagy 2-3 hét kimaradt,de ez normális volt.

Aztán,amikor 2 hétig nem írt nekem ( én sem kerestem abban a 2 hétben,mert vártam rá),ráírtam hogy : "Jól vagy?" Erre ő válaszolt is,én is válaszoltam,és én még beszélgettem volna tovább,de mivel a második üzije végén irta hogy " jóéjszakát",elég egyértelmű volt.Én is írtam,hogy "Jóéjszakát,szia".

És azóta nem kerestem.Ő sem.Nem is ez a lényeg,hanem az,hogy szerintetek nem tűntem nyomulósnak azzal a "jól vagy" üzenettel? Vagy ennyi még belefért?

Elég büszke típus vagyok,és nem akarom,hogy azt gondolja,futok utána.Mondjuk,nem téma már,de ma eszembe jutott,és szeretném mások véleményét is meghallgatni arról,hogy ez nyomulásnak minősül vagy egy normális érdeklődésnek 2 hét után.

Köszönöm,ha válaszoltok.

29/L

2013. márc. 4. 02:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális érdeklődés, a nyomulástól messze van.

Akkor nyomultál volna, ha a jó éjszakát után is folytatod a beszélgetést.

2013. márc. 4. 04:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat nem csinaltal nem voltal nyomulos. Viszont ha tobbet is akarnal tole az minden jel szerint nem fog menni. Ha egy fiu akar valakit mindent megtesz erte.
2013. márc. 4. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem többször nem kellene írnod neki.

Vagy lelki szemetesládának használt, vagy csak egy éjszakásra kellettél volna neki, vagy harmadiknak. Ezt neked kell tudnod, hogy miről beszélgettetek, (mennyit rinyált) mit mondott és hogyan. Szavaidból az derül ki, hogy te egy kicsit komolyabban érdeklődnél iránta, amire ő nem vevő... semmi gond van ilyen, még ki tudod magadat menteni... amúgy ha sokat rinyált, és te meghallgattad, úgy elég szemét dolog egy sms-t úgy lezárni hogy jó éjt... aztán már lehet hogy van valakije...

2013. márc. 4. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:

abszolult nem nyomulás ez.

Büszkeség...na igen. Bimbózó kapcsolatok ezrei mentek már rá a női büszkeségre. Tudom miről beszélek, hisz a barátnőm is ilyen típus.

Nézd, én azt mondom, hogy kicsit tegyél le ebből a büszkeségből.

Egyre kevesebb az olyan pasi, aki hajt a nő után, ugy hogy cserébe nemvár el semmit (sms, telefonhívásra gondolok most)

Aki meg iylen, azmeg nembiztos hogy neked bejön....

Szóval ha komolyan akarsz valakivel lenni, nem nagyon, de egy picit engedj a büszkeségből, de azért ugy, hogy a női mivoltod megmaradjon!

2013. márc. 4. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!megnyugodtam,hogy nem voltam pióca.

egyébként abszolút komolyan gondolta ő is és én is,de egy bizonyos dologban nem tudtunk megegyezni ( két makacs),neki meg szerintem elege lett,és ezért reagált így.én meg ráhagytam.

lelki szemetesláda meg kilőve,mert inkább én lelkiztem neki.Ő mondhatni semmit.(zárkózott típus amúgy is, személyiségéből fakadóan)

de mint írtam,nem is ez a lényeg,mert már nem érdekel a személye.Ezért is írtam az én szemszögemből a dolgot,az volt a lényeg,hogy "emelt fővel" jöjjek ki ebből a dologból.

2013. márc. 4. 20:59
 6/8 A kérdező kommentje:
és tavaly júniusban beszéltünk utoljára,azóta nem kerestem.Tehát az a veszély nem áll fent,hogy írni szeretnék neki vagy bármi ilyesmi.
2013. márc. 4. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Na látod! Így is feltehetted volna a kérdést, mert sokunknak talán 3 hét merült fel...

Így már biztosra mondanám, hogy a jól jöttél ki...

De mi volt az amin nem tudtatok dűlőre jutni?

2013. márc. 4. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:
priviben írtam,ha nem gond :)
2013. márc. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!