Szerető voltam és még mindig mocskosnak érzem magam, volt már így más is?
Az első barátom csúnyán átvert, felesége (terhes) és gyereke volt mellettem. (Illetve én voltam mellettük, de nem tudtam róla.) Három hónapnak kellett eltelni, mire összeállt a kép. Már évek teltek el, de még mindig mocskosnak érzem magam. Sokszor eszembe jut, hogy szegény asszony kinézett az ablakon terhesen, mellette a kisfiával és azt kellett látni, hogy a férje velem sétál kézen fogva. A férj még csak arra sem vette a fáradságot, hogy ilyenekre figyeljen. Nekem is a szomszédai szóltak, hogy egy nős emberrel vagyok és szégyeneljem magam. Amint megtudtam azonnal szakítottam, de mégis...
Nagyon bánt a dolog. (Most megint eszembe jutott, egy anyának a kérdését olvastam, akit egy gimisért hagytak el.)
ha nem tudnám hogy nős nem szégyellném magam hiszen átvertek.
ha tudnám és gyerek is van, bele se mennék.
ha nincs gyerek és csak gyötrődik az a házasság/kapcsolat - akkor meg úgy gondolnám, miért ne harcoljak a szerelemért?
Ne te szegyelld magad, hanem a ferfinek nem nevezheto illeto. Az, hogy megis rosszul erzed magad bizonyitja, hogy tisztesseges vagy.
Lehet, hogy konnyitene a lelkeden, ha beszelnel a feleseggel (remelem, hogy volt esze, es mar nem a felesege...).
#2: te elolvastad a leirast? Atvertek, nem tudott rola, hogy csaladja van...
Azóta már elváltak, most válik a második feleségétől is, akit szintén megcsalt (FB-on olvastam). Sajnos amikor ez történt akkor nem mertem odaállni a felesége elé. (Mikor felelősségre vontam, először mindent tagadott, aztán bevallotta a dolgot, és utána még egy ideig zaklatott, ezért igyekeztem minden kapcsolatot megszakítani vele.)
Nem volt elég bátorságom a felesége szemébe nézni.
Akkor 16 voltam, de legalább tanultam belőle. A szerelmi háromszög semelyik pontjára sem szeretnék többet kerülni soha.
Kérdező, tök felesleges önmagadat okolni bármiért is, ha nem tudtál a helyzetről. Ahogy azokat sem értem, akik a férfit hordják el látatlanban mindennek anélkül, hogy bármit is tudnának a konkrét szituációról, pusztán előítéletek alapján.
Abban mondjuk biztos, hogy hibázott, hogy veled nem volt őszinte, viszont a jelek és a női közvélemény szerint ha őszinte, akkor meg esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!