Bátyjámhoz kellett költöznöm Nov11-én mert anyu utál engem, de a családit nem adja oda. Most27. én leszek 18, de nem tudom, h amit nem adott oda, visszamenőleg kérvényezhetem-e úgy h nem voltam bátyjámhoz bejelentkezve?
Csak akkor lehet bármit is kérni, ha hivatalosan is nem a szülönél élsz, azaz oda vagy bejelentve, ahol laksz.
A családi pótlék meg tudtom szerint csak 18 éves korig jár. Visszamenöleg, bejelenkezés nélkül semmit nem tudsz kapni.
Köszönöm szépen a válaszokat.
DE ha tanuim vannak.. eljönnének velem? Szerintetek akkor sem?
Bejelented, hogy X ideje nem élsz vele, mert kirakott: kiskorú veszélyeztetése. Miután nem éltél vele, és ő mégis felvette a CsP-t, az csalás. Ezt így megpedzegetném előtte.
Ha nappali tagozatos tanuló vagy, saját jogon kérheted a családit!
Hiába vnnak tanúid, nem fognak mégegyszer fizetni.
Mindenkinek havonta egyszer jár a családi, senkinek nem fizetnek duplán, csak mert azt állítja hogy az anyja nem adta oda neki. Ezt nektek családon belül kell lerendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!