Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekedtem ezzel a lánnyal, aki inkorrekt módon lekoptatott?
azelőtt csak barátok voltunk, én viszont kezdtem többet érezni. Aztán történt valami : minden találkozási kísérletemet elutasított időhiányra hivatkozva. De majd fogunk majd, csak... aztán egyszercsak "kapcsolatban " lett. Én csak annyit szerettem volna elmondani neki, hogy szeretem, de nem adott esélyt, és nagyon fájt a végén.
Ennek már 5 éve, azóta másik pasija van. Minap egy buszra szálltunk, odaálltak mellém, tutira észrevett. Mivel a következő utàn szálltam volna, elkerülhetetlen lett volna, hogy szembekerüljünk, és összesnéztünk volna. Ezért inkább átszálltam egy másik buszra.
Ti mit csináltatok volna?
Semmit.
A lány valószínűleg észrevette, hogy többet érzel iránta.
Ha ő is így érzett volna, akkor azt észrevetted volna.
Rohadt kínos és kellemetlen tud lenni, ha szerelmet vall olyas valaki, aki iránt semmit nem érzel. Ezért nem akart veled találkozni.
És szerinted mi lett volna? Mindkettőtöknek nagyon kellemetlen lett volna a szitu.
Nem értem mikor volt a leírt szituációban inkorrekt?
Megspórolt neked egy kínos, viszonzatlan szerelmi vallomást azzal, hogy empatikus módon elkerülte a találkozást és a tudtodra adta, hogy másba szerelmes.
Nem értem miért érzed alapelvárásnak, hogy "esélyt kapj" valamire. Ha te x nőt szeretsz, hiába vallana neked y,z szerelmet, nem menne vele semmire. A szerelem nem olyan dolog, amit irányítani, befolyásolni lehet.
Minden joga megvolt kapcsolatba lépni azzal, aki iránt érzései voltak.
A leírásod alapján hozzád nem volt egy rossz szava sem, nem viselkedett lekezelően vagy illetlen módon. Mi a problémád?
Egyáltalán nem volt inkorrekt, baráti viszonyban voltak és amint észrevette, hogy a srácnál változik a helyzet megszakította a kapcsolatot.
Akkor húzta volna az agyát, ha kétértelmű jeleket adott volna, hogy van esélye. Nem tett ilyesmit.
Inkorrektnek tűnhet, mert nem mondta meg egyértelműen, hogy nem akar veled találkozni, kettesben elmenni sehova, viszont nekem gyanús, hogy ezt azért tette, mert nem akart megbántani, úgy érezte, hogy te megbántódnál, mert egyébként meg jóban voltatok, és úgy érezte, jobb, ha inkább lassan eltávolodik, mint hogyha megbántódsz, amiért nem érez semmit, és hirtelen minden megszakad, a baráti jó viszony is (legalábbis azt írod, barátok voltatok korábban, az ember a barátaival jóban van). Ő meg valószínűleg idővel megnyugodott, hogy feladtad, és elfogadtad a helyzetet.
Te meg fölöslegesen szálltál át másik buszra, ilyet olyan éretlen emberek csinálnak, akik még nem nőttek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!