Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen cselekedtem ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem ezzel a lánnyal, aki inkorrekt módon lekoptatott?

Figyelt kérdés

azelőtt csak barátok voltunk, én viszont kezdtem többet érezni. Aztán történt valami : minden találkozási kísérletemet elutasított időhiányra hivatkozva. De majd fogunk majd, csak... aztán egyszercsak "kapcsolatban " lett. Én csak annyit szerettem volna elmondani neki, hogy szeretem, de nem adott esélyt, és nagyon fájt a végén.

Ennek már 5 éve, azóta másik pasija van. Minap egy buszra szálltunk, odaálltak mellém, tutira észrevett. Mivel a következő utàn szálltam volna, elkerülhetetlen lett volna, hogy szembekerüljünk, és összesnéztünk volna. Ezért inkább átszálltam egy másik buszra.

Ti mit csináltatok volna?

2016. márc. 12. 13:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem foglalkoznék vele 5 év után.
2016. márc. 12. 13:21
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Semmit.

A lány valószínűleg észrevette, hogy többet érzel iránta.

Ha ő is így érzett volna, akkor azt észrevetted volna.

Rohadt kínos és kellemetlen tud lenni, ha szerelmet vall olyas valaki, aki iránt semmit nem érzel. Ezért nem akart veled találkozni.

És szerinted mi lett volna? Mindkettőtöknek nagyon kellemetlen lett volna a szitu.

2016. márc. 12. 13:38
 3/24 VirágésBence ***** válasza:
100%
Hát mivel ő nem tudta, hogy te hogyan érzel és nem is nagyon akart találkozgatni -> nem jöttél be neki -> valószínűleg visszautasított volna, ezért őt nem okolhatod semmiért, mivel nem tudott rólad. Annak, meg hogy most van valakije és remélhetőleg boldog, csak örülni kell. Ha nem akartál vele találkozni oké, de szerintem teljesen feleslegesen szálltál át, egyenesen gyerekes, főleg öt év után. Lehet ő már azt sem tudja ki vagy.
2016. márc. 12. 14:06
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom a problémát a felvázolt szituációban.
2016. márc. 12. 14:10
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mikor volt a leírt szituációban inkorrekt?

Megspórolt neked egy kínos, viszonzatlan szerelmi vallomást azzal, hogy empatikus módon elkerülte a találkozást és a tudtodra adta, hogy másba szerelmes.

Nem értem miért érzed alapelvárásnak, hogy "esélyt kapj" valamire. Ha te x nőt szeretsz, hiába vallana neked y,z szerelmet, nem menne vele semmire. A szerelem nem olyan dolog, amit irányítani, befolyásolni lehet.

Minden joga megvolt kapcsolatba lépni azzal, aki iránt érzései voltak.

A leírásod alapján hozzád nem volt egy rossz szava sem, nem viselkedett lekezelően vagy illetlen módon. Mi a problémád?

2016. márc. 12. 14:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A csaj nem volt inkorrekt, te viszont gyerekesen viselkedtél.
2016. márc. 12. 14:49
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
A csaj inkorrekt volt. Nem egyértelmű, hanem az időt és a srác agyát húzta. Korrekt az egyenes beszéd lett volna, és erre képesek a nők.
2016. márc. 12. 15:33
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem volt inkorrekt, baráti viszonyban voltak és amint észrevette, hogy a srácnál változik a helyzet megszakította a kapcsolatot.

Akkor húzta volna az agyát, ha kétértelmű jeleket adott volna, hogy van esélye. Nem tett ilyesmit.

2016. márc. 12. 15:40
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Korrekt volt a csaj,sose akart tőled semmit,barátkozni meg mi értelme lett volna veled. Ha régebben bármikor is találkozni akart volna,lett volna rá alkalom.Nem volt.Engedd el szépen és tessék felnőni.
2016. márc. 12. 15:50
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Inkorrektnek tűnhet, mert nem mondta meg egyértelműen, hogy nem akar veled találkozni, kettesben elmenni sehova, viszont nekem gyanús, hogy ezt azért tette, mert nem akart megbántani, úgy érezte, hogy te megbántódnál, mert egyébként meg jóban voltatok, és úgy érezte, jobb, ha inkább lassan eltávolodik, mint hogyha megbántódsz, amiért nem érez semmit, és hirtelen minden megszakad, a baráti jó viszony is (legalábbis azt írod, barátok voltatok korábban, az ember a barátaival jóban van). Ő meg valószínűleg idővel megnyugodott, hogy feladtad, és elfogadtad a helyzetet.

Te meg fölöslegesen szálltál át másik buszra, ilyet olyan éretlen emberek csinálnak, akik még nem nőttek fel.

2016. márc. 12. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!