Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők választanátok magatoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők választanátok magatoknak egy tőletek szegényebb, butább, kevésbé talpraesett csúnyácskább férfit, esetleg testi/lelki fogyatékost párotoknak, csak azért is, mert az illető nagyon tud szeretni és ragaszkodni?

Figyelt kérdés
tartós kapcsolatok

2016. márc. 9. 11:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nos először nekem sem tetszett. Aztán megkedveltem.

De gondolj csak bele: Így legalább te is tudsz a sorok között olvasni.

2016. márc. 10. 14:42
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy ezek közül melyik. A páromnak volt kamaszkorában egy fincsi bénulása, nyaktól lefele nem tudott mozogni egy kis ideig. Összekaparták kiskanállal, már tud bot nélkül menni, de meglátszik rajta, hogy volt valami gond, furán jár.. Ha ez nálad belefér a testi fogyatékosságba, akkor igen, simán választottam őt magamnak. Az efféle testi hibák nem zavarnak, lehetne felőlem kerekesszékes is.. Igazából meg is van az esélye, hogy visszaesik, és akkor majd tologathatom :D Ha siket lenne, az se zavarna pl.

Az elméje viszont legyen tiszta, és ne legyen buta.

2016. márc. 10. 21:58
 23/27 anonim ***** válasza:
84%

Igen, sajnos mi ilyen galád faj vagyunk, hogy elvárjuk, hogy a férfi ne legyen töketlen, sem béna, sem nem hülye.

Kérdező te elvennél egy buta, csúnya, tapadós, fogyatékos nőt? Aki majd beteg gyereket szül neked?

Amit bemásoltál meg el sem olvastam, akkor már inkább egy jóféle könyv.

Mind azt szeretjük, ha felnézhetünk a társunkra és ha erős, magabiztos, független és "tökéletes" utódokat nemz. Mi ebben a meglepő?

Részemről egy testi fogyatékos sem jöhet szóba, nem bírom elviselni sajnos.

2016. ápr. 6. 14:53
 24/27 anonim ***** válasza:
44%
A kérdező magáról tette fel a kérdést provokatív szándékkal. Jelentsétek.
2016. ápr. 6. 14:55
 25/27 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.Ha szegényebb,de nem annyira,hogy kijár hozzá a szoc.munkás és van munkája,az még nem akkora baj,vagy ha csúnyácska.A butaság az viszont nagy baj,szóval párkapcsolatilag egy értelmi sérült ember se jöhet szóba.A testi fogyatékos esetleg akkor,ha nem olyan,mint a sztereotípiában,vagyis még az átlag embernél is rosszabb indulatú.Ugyanakkor nagyon értelmes.

22/N

2016. ápr. 6. 15:16
 26/27 A kérdező kommentje:
A kérdező nem saját magáról tette föl a kérdést, hanem tudományos kutatási szándékkal,valamint kérném a 18. válaszba bemásolt szöveget elolvasni(akár válaszadás után is),mert többen furcsa módon épp aszerint válaszoltak,ahogy oda meg van írva.Így akár le is tesztelhetik önmagukat.
2016. ápr. 7. 09:41
 27/27 pörölycápa ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy mindenki egy elétképes, talpraesett párt akar magának, mégis ki akarná összekötni az életét egy rakás szerencsétlenséggel.

És ez nem az ember fajspecifikus tulajdonsága, ezt úgy hivják hogy természetes kiválasztódás. Vagyis az erősebbek, talpraesettebbek maradnak életben, és ők tudnak szaporodni, a kevésbé életképesek meg kihullanak utódok nélkül.

Nekem egyébként ha szegényebb, az nem baj, ha szerzett testi fogyatékossága van, az sem baj, csak legyen ettől még önálló. Viszont ha genetikai okok miatt van testi-lelki fogyatékossága, pláne ha valamilyendomináns öröklődésű betegséggel, akkor nem jönnék vele össze, túl nagy a kockázata hogy a leendő gyerek örökli.

Nem szánalomból választunk párt, hanem társat keresünk magunknak. Akire egyenrangú félként tudunk tekinteni.

Az hogy szeressen, meg a minimum, annak nem kéne egy olyan extra tulajdonságnak lennie.

2016. máj. 7. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!