Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon a felnőtt férfiak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a felnőtt férfiak hány százalékát zárom ki, ha nálam dohányzó nem jöhet szóba társkeresésnél?

Figyelt kérdés

Nem tudok ebből az igényemből lejjebb adni, mert a szervezetem nem viseli el, szóval nem elvből vagy divatból nem, hanem mert nem érzem jól magam tőle, és testi tüneteim is vannak, mint egy betegségnél.

Amúgy a válaszoktól nem fogok változtatni ezen, úgyis csak egy lesz a befutó végül, csak érdekel, mégis mennyire szűkül mondjuk emiatt a számomra lehetséges kör.

2016. márc. 8. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
amit naz 5-ös linkelt cikk, azt is lehetne cáfolni, nem egy ismerősöm van, aki nem csóró, nem csak 8 osztálya van,aztán füstöl, mint a gyár kémény. Nekem sem csak 8 általánosom van.De hát az indexen olvashatjuk, tehát ez így van :) Ja, meg mindenki költözzön Észak-Magyarországra,aki dohányzik, hogy igaza legyen a cikknek :)
2016. márc. 8. 12:21
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

11:

Azért remélem meg van engedve hogy elismerjük, több ember dohányzik a szakmás, érettségis végzettségű körökben, mint a diplomás végzettségűek között :)

Igen, egyéni példák vannak innen is, onna is az ellenkezőjére, de most statisztikákról, átlagokról beszélünk.

2016. márc. 8. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Kicsit offolok, mert nem tudom a kérdésre megválaszolni a százalékot még saccra sem. De viszont azt tudom tanácsolni, hogy maradj is ilyen, mármint hogy nem adsz lejjebb az igényeidből, ugyanis én per pillanat titokban dohányzom. Úgy jöttünk össze hogy tudja, nála is kizáró ok volt, de belém szeretett és túllépett az elvárásán. Nem parancsolta sosem, csak elmondta hogy örülne ha leszoknék. Én hülye fejjel meg is ígértem hogy megpróbálom és megcsinálom. Nem ment (igazság szerint nem is akarom) és most itt tartok. Mint egy tinilány, aki nem akar lebukni apu előtt. :D
2016. márc. 8. 13:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves egyetemista férfi! Tessék, már meg is van a szakdolgozatod...hm, ha méd diagrammokat is teszel bele! :)
2016. márc. 8. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:

14:

Nem tudom mi bajod van. A családomban én leszek az első diplomás. A testvérem bolti eladónak tanul, a szüleim gyári munkások és karbantartók, a nagyszüleim közt is van rendőr, villanyszerelő vagy kozmetikus is például. Nem valami értelmiségi gazdag sznob családból jövök.

Mondtam: A saját gyakorlati tapasztalataim is azt mutatják, hogy felsőoktatásban tanuló és ott végzettek között kevesebb a dohányos, mint szakmát tanulók vagy középfokú végzettséggel dolgozó között. Mondj már valami értelmeset erre vagy akkor inkább ne mondj semmit.

2016. márc. 8. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Nálam is kizáró ok a dohányos férfi. Mindig találtam magamnak párt, már vőlegényem is van. Ő dohányzott mielőtt összejöttünk volna. De a kedvemért rögtön letette. Ez nem olyan igény, amiből le kéne adni. 26/N
2016. márc. 8. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy 40-50%-át. Az emberek fele biztosan dohányzik. De legalább 30-40%-uk. Nincs ezzel para. Én férfiként a dohányzó nőket kerülöm nagy ívben, mert érzékenyek a szemeim, és rögtön begyulladnak a füstre.
2016. márc. 8. 14:00
 18/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Én sem szeretném,ha dohányozna a barátom.

Sajnos köhögnöm kell a füsttől és fájnak,csípi a szemeimet is.

Én úgy érzem ma már az emberek pár százaláka divatból dohányzik,mert azt látja,hogy a többiek is,akkor ő is szeretne,nehogy lenézzék,mert nem csinálja,amit a többi.

Ez olyan,mint amikor 14-5 évesen sokan kipróbálják,rám is akarták erőltetni,hogy próbáljam meg,nem rossz.Ha egyszer az ember nem akarja,akkor nem akarja.És ott szoknak is rá.

2016. márc. 8. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy 40%-ra saccolom, de nézz statisztikákat, ha érdekel a dolog.

Mondjuk tényleg tökmindegy, mert ha a neked való társat keresed, teljesen mindegy, hány potenciális partnerjelöltet zársz ki. Ha nem teszed, bővül a kör - azok köre, akikkel párkapcsolatba léphetsz és nem érzed majd jól magad mellette.

2016. márc. 8. 18:24
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Magyarországon a férfiak harmada, a nők negyede dohányzik. 10 másodperc google keresés kell ehhez.
2016. márc. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!