Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a felnőtt férfiak hány százalékát zárom ki, ha nálam dohányzó nem jöhet szóba társkeresésnél?
Nem tudok ebből az igényemből lejjebb adni, mert a szervezetem nem viseli el, szóval nem elvből vagy divatból nem, hanem mert nem érzem jól magam tőle, és testi tüneteim is vannak, mint egy betegségnél.
Amúgy a válaszoktól nem fogok változtatni ezen, úgyis csak egy lesz a befutó végül, csak érdekel, mégis mennyire szűkül mondjuk emiatt a számomra lehetséges kör.
11:
Azért remélem meg van engedve hogy elismerjük, több ember dohányzik a szakmás, érettségis végzettségű körökben, mint a diplomás végzettségűek között :)
Igen, egyéni példák vannak innen is, onna is az ellenkezőjére, de most statisztikákról, átlagokról beszélünk.
14:
Nem tudom mi bajod van. A családomban én leszek az első diplomás. A testvérem bolti eladónak tanul, a szüleim gyári munkások és karbantartók, a nagyszüleim közt is van rendőr, villanyszerelő vagy kozmetikus is például. Nem valami értelmiségi gazdag sznob családból jövök.
Mondtam: A saját gyakorlati tapasztalataim is azt mutatják, hogy felsőoktatásban tanuló és ott végzettek között kevesebb a dohányos, mint szakmát tanulók vagy középfokú végzettséggel dolgozó között. Mondj már valami értelmeset erre vagy akkor inkább ne mondj semmit.
Én sem szeretném,ha dohányozna a barátom.
Sajnos köhögnöm kell a füsttől és fájnak,csípi a szemeimet is.
Én úgy érzem ma már az emberek pár százaláka divatból dohányzik,mert azt látja,hogy a többiek is,akkor ő is szeretne,nehogy lenézzék,mert nem csinálja,amit a többi.
Ez olyan,mint amikor 14-5 évesen sokan kipróbálják,rám is akarták erőltetni,hogy próbáljam meg,nem rossz.Ha egyszer az ember nem akarja,akkor nem akarja.És ott szoknak is rá.
Úgy 40%-ra saccolom, de nézz statisztikákat, ha érdekel a dolog.
Mondjuk tényleg tökmindegy, mert ha a neked való társat keresed, teljesen mindegy, hány potenciális partnerjelöltet zársz ki. Ha nem teszed, bővül a kör - azok köre, akikkel párkapcsolatba léphetsz és nem érzed majd jól magad mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!