Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy felnőtt nő még mindig rajong bizonyos hírességekért?
A volt szaktársam Bon Jovi rajongó, és az egész életét erre tette fel...külföldön egy fan clubot alapított és arra gyűjti a pénzt, hogy a koncertjeire eljuthasson...
nincs párkapcsolata, és 28 éves....
És nem, nem normális...
Durva! Barátnőm nem ilyen fanatikus azért szerencsére. :D
Igazából csak akkor jön elő ez az énje, ha a barátnőivel találkozik vagy levelezik, akkor lesz újra ilyen vihogó tinilány, egyébként általában teljesen normális és felnőttes gondolkodású.
Senki nem érti a Bon Jovis rajongását...:D de mióta ismerjük, azóta ez van...olyan pulcsikat hord, csak róla posztol fb-on...ha összejön a közös kép, akkor ezer opcióban megszerkeszti és hetekig "új képként" posztolja ugyanazt...:D
Viccen kívül, szerintem ő bolond...
A barátnőd meg szerintem normális, én is szoktam hülye dolgokon vihorászni a barátnőimmel...:)
OFF
Charlize Theron?? Ne is mondjátok!! Forgattak vele a Lónyai utcában, napokat. Mindig úgy helyezkedtem, hogy a közelében lehessek. Na, ha láttatok még búval b*szott nőt…!! Egy mosoly nem hagyta el az arcát, soha. Mintha nyűg lenne neki ez az egész. Ellenben, James McAvoy és Eddie Marsan sokat vigyorgott, felvételen kívül!!!
8
Marsan és MacAvoy nem először forgat együtt, biztos nagy spanok már :)
Miért lett volna kötelező Charlize Theron-nak vigyorognia?
Én is rajongok, szeretek "rajongani", pl. TWD szereplőkkel minden interjút meg szoktam nézni. Most van Norman Reedus a Men's Fitness elején, át is küldöm pár embernek.
Felőlem pasik is tárgyalhatnak ki csajokat, én is szoktam nőket kitárgyalni, látom, ha egy nő szexis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!