Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy felnőtt nő még mindig rajong bizonyos hírességekért?
Persze, hogy nagy spanok már. :)
Nem azt mondom, hogy kötelező lenne Charlize-nak vigyorognia, csak úgy néz ki, mintha fájna neki az élet. Semmi kedvesség nincs az arcán vagy csak a "felsőbrendűség" (érzete) lengi körül.
Nekem is van pár kedvelt dél-amerikai énekesem,belájkolom a képeiket,néha megosztom,sokat hallgatom a számaikat,de ennyi.
22/N
Szerintem rajongás és rajongás között is van különbség. Én is 26 éves vagyok. Én rajongok egy-két híres emberért (olyanokért, akik vmit le is tettek az asztalra), nézem an interjúikat, megnézem őket tv-ben, színházban, de nem hagyom, hogy más területeit befolyásolják, és képeket nem nézek róluk nyálcsorgatva meg nem is küldözgetem a barátaimnak, hogy hú, ezen de jól néz ki. És csak a páromba vagyok szerelmes, és nem is vagyok félreérthető.
Vannak olyan ismerőseim, akik már a beteges kategóriába tartoznak. Mindent pasit a sztárhoz hasonlítanak, ha nem olyan csinos, labdába sem rúghatnak náluk (és megjegyzem, elég átlagos, kicsit átlag alatti csajokról beszélünk)... az a heti program, hogy a kedvenc színészeiket minden előadás után ott várják a művészbejárónál a színházban, nyomják nekik a rizsát (aztán a "jobb fej" ott marad, és meghallgatja, aki meg siet, arra megharagszanak), ajándékokat készítenek nekik, ismerik a kocsiját, tudják, hol lakik... van olyan, aki még az adott híresség anyjával is összebarátkozott...
És igen, itt is 18+-ról beszélünk. Mert tinikorban még megértem... meg olyan is van, aki 30+-osan mindehova a hírességről készített bazi nagy albumával járkál. És csodálkoznak, hogy nincs kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!