Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha egy felnőtt nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy felnőtt nő még mindig rajong bizonyos hírességekért?

Figyelt kérdés
Barátnőm 26 éves, és van egy pár kedvenc énekese, akiket régóta imád, mai napig is rendszeresen néz velük interjúkat, és küldözgetnek egymásnak róluk képeket a barátnőivel. Nem vagyok féltékeny, vagy semmi ilyesmi, de egy kicsit furcsállom a dolgot. Mennyire szokásos ez a hasonló korú lányoknál?
2016. febr. 17. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nagy spanok már. :)

Nem azt mondom, hogy kötelező lenne Charlize-nak vigyorognia, csak úgy néz ki, mintha fájna neki az élet. Semmi kedvesség nincs az arcán vagy csak a "felsőbrendűség" (érzete) lengi körül.

2016. febr. 18. 01:39
 12/19 anonim ***** válasza:
És? Ő ilyen. Örülj neki, hogy nem ismered.
2016. febr. 18. 02:05
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
És azok az egyedek akik ordibálnak miközben 22 kandúr játszik egy gombolyaggal?
2016. febr. 18. 02:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van pár kedvelt dél-amerikai énekesem,belájkolom a képeiket,néha megosztom,sokat hallgatom a számaikat,de ennyi.

22/N

2016. febr. 18. 03:00
 15/19 Költőnő? ***** válasza:
Kicsit gyerekes.
2016. febr. 18. 06:17
 16/19 anonim ***** válasza:
24 évesen is vannak kedvenceim, és szoktam tini lányosan viselkedni a barátnőimmel. De ez heti pár óra max, amikor kikapcsolódunk, mi is tudjuk, hogy gyerekes, és pont ezért jó. Van munkám, eltartom magam, van barátom is... Nem hiszem, hogy elfajzott beteges viselkedés lenne heti egy két óra erejéig a barátokkal bolondozni függetlenül a tárgytól... Valószínűleg te is jársz szórakozni kérdező, és szoktatok hülyéskedni a barátaiddal.
2016. febr. 18. 08:56
 17/19 Titusztitusz ***** válasza:
A barátnőd minden jel szerint megragadt egy egyfajta infantilis életkorban mentálisan...Próbáld meg ráébreszteni arra finoman, hogy azért ideje lenne lassan felnőtt nőként, és felnőtt emberként viselkednie...
2016. febr. 18. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem rajongás és rajongás között is van különbség. Én is 26 éves vagyok. Én rajongok egy-két híres emberért (olyanokért, akik vmit le is tettek az asztalra), nézem an interjúikat, megnézem őket tv-ben, színházban, de nem hagyom, hogy más területeit befolyásolják, és képeket nem nézek róluk nyálcsorgatva meg nem is küldözgetem a barátaimnak, hogy hú, ezen de jól néz ki. És csak a páromba vagyok szerelmes, és nem is vagyok félreérthető.

Vannak olyan ismerőseim, akik már a beteges kategóriába tartoznak. Mindent pasit a sztárhoz hasonlítanak, ha nem olyan csinos, labdába sem rúghatnak náluk (és megjegyzem, elég átlagos, kicsit átlag alatti csajokról beszélünk)... az a heti program, hogy a kedvenc színészeiket minden előadás után ott várják a művészbejárónál a színházban, nyomják nekik a rizsát (aztán a "jobb fej" ott marad, és meghallgatja, aki meg siet, arra megharagszanak), ajándékokat készítenek nekik, ismerik a kocsiját, tudják, hol lakik... van olyan, aki még az adott híresség anyjával is összebarátkozott...

És igen, itt is 18+-ról beszélünk. Mert tinikorban még megértem... meg olyan is van, aki 30+-osan mindehova a hírességről készített bazi nagy albumával járkál. És csodálkoznak, hogy nincs kapcsolatuk.

2016. febr. 18. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Kompenzálnak, megragadtak a tinikorban és nem veszik magukat észre, hogy ez kínos lehet a "sztárnak" (is).
2016. febr. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!