Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "felnőtt" pasid kellene tanítanod a szexre mi lenne? Mennyire zavarna ha a pasidnak gyakorlatilag alig lenne tapasztalata a szexben?
Felnőttekről beszélünk.
Mondjuk legyen a férfi 30 felett.
Mire a felek elérkeznek a szexhez- nem egy éjszakáról beszélünk hanem randizás,kapcsolat fényében nézzük- addigra a nők már úgy is sejtik mi a helyzet.
Na és mi a helyzet ha kiderül, hogy neked kell tanítanod a herceget?
Nálam kizáró ok. Kétszer volt dolgom idősebb szűz pasival, mindkettővel megjártam (főleg a másodikkal, aki azt hitte, hogy mivel sétáltunk együtt és szexeltünk, onnantól már járunk is), összekutyulják és bonyolítják a dolgokat. Nem a szex a gond, hanem az érzelmek, túlbonyolítják az életet, ami engem nagyon zavar.
De a tesóm pont az ellentétem, mindegyik barátja szűz volt, amikor összejöttek, neki ez bejön. Nem értem az ízlését, de mindegy is. A lényeg, hogy nem vagyunk egyformák :)
Ha szeretem akkor nem zavar.
Kb 21 evesen osszejottem egy 20 eves sraccal, nem voltam bele szerelmes es kiderult, h szuz. Nalam ez ugy van, h az ember azzal veszitse el a szuzesseget akivel kolcsonosen szerelmesek egymasba, es mivel nem erztem semmit a srac irant csak azt h jo vele, igy inkabb otthagytam.
Ha nem lett volna szuz akkor lefekudtem volna vele, de mivel tapasztalat h az ember mindig emlekszik az elsore, igy sztem tartogassa annak akivel kolcsonosen szeretik egymast.
Zavarna. Nem vagyok türelmes ember. A szexbe való bevezetés meg elég érzékeny téma, nem akarnám szegény szexhez való hozzáállását hazavágni a saját tökéletlenségem miatt.
De nem is olyan személyiség vagyok aki a bizonytalanabb, magányosabb pasikat vonzza. Nem volt még dolgom szűzzel, és így 30 felé remélem nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!