Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "felnőtt" pasid kellene tanítanod a szexre mi lenne? Mennyire zavarna ha a pasidnak gyakorlatilag alig lenne tapasztalata a szexben?
Felnőttekről beszélünk.
Mondjuk legyen a férfi 30 felett.
Mire a felek elérkeznek a szexhez- nem egy éjszakáról beszélünk hanem randizás,kapcsolat fényében nézzük- addigra a nők már úgy is sejtik mi a helyzet.
Na és mi a helyzet ha kiderül, hogy neked kell tanítanod a herceget?
Én sem nagyon értem, hogy mit kell ezen tanítani.
De ha ilyen tesze-tosza mamlasz pasi, hogy mindent magyarázni kell, meg mindig nekem kell irányítani, akkor az a válaszom, hogy nagyon zavarna.
Én 30 évesen voltam elősször, és azonnal pisilős orgazmusig juttattam...
És nem nincs gond azzal, aki 30 évesen is szűz... egyszerűen más volt az értékrendem, ameddig mások buliztak, csajoztak, chateltek stb stb én tanultam, tanultam, meg néha tanultam... na nem nem helyesírást azt diszlexiával nehéz...
Manapság a gyerekkori haverjaim tengetik a melós megkeseredett éveiket, melóznak délután meg sör mellett politizálnak... én meg bulizok, utazgatok, meg csajozok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!