Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a felnőtt férfiak hány százalékát zárom ki, ha nálam dohányzó nem jöhet szóba társkeresésnél?
Nem tudok ebből az igényemből lejjebb adni, mert a szervezetem nem viseli el, szóval nem elvből vagy divatból nem, hanem mert nem érzem jól magam tőle, és testi tüneteim is vannak, mint egy betegségnél.
Amúgy a válaszoktól nem fogok változtatni ezen, úgyis csak egy lesz a befutó végül, csak érdekel, mégis mennyire szűkül mondjuk emiatt a számomra lehetséges kör.
kb. felére. De szerencsére még találni nem dohányzó pasit :)
Bár attól is függ sztem, hogy milyen korosztályban keresel. L
Kb 40%-át, jellemzően a csóróbb, nyolcosztályos végzettségűeket.
Majd mikor az alkoholistákat is kizárod ;) Na akkor fog aztán csak megcsappanni a kérők száma!!
26/F
Azért különböző társadalmi csoportokban más és más a dohányosok aránya.
Én pl egyetemista férfi vagyok. Az utóbbi egy évben kb. 25 lánnyal randiztam (abból 20+ egyetemista szintén), abból 6-tal szexeltem. Közülük 2 volt dohányos a 25-ből. - De a szakomon is 30-an vagyunk az évfolyamban, abból talán ha 5-6-an cigiznek.
A fiatalabb testvérem szakközépbe jár, ahol most végzős. Náluk az osztály 80%-a dohányzik.
Ezt nem lenézésből mondom mert ez tényleg így van: Ha melós vagy, vagy szakmát tanulsz, akkor átlagban sokkal több dohányossal találkozol, mint a magyarországi átlag. Ha felsőoktatásban tanulsz vagy diplomás munkakörben vagy és olyan emberekkel érintkezel főleg, akkor meg az átlagnál jóval kevesebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!