Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-férfiak? Véleményetek? N
Ezen az oldalon tényleg nincsenek jópasik? A jópasi nem = az izomagyú, öntelt vs. #apucikicsifiacskája pasikkal, hanem akik normál testalkatúak, igyekeznek adni magukra, jókiállású, férfias, akár helyes férfiak, értelmesek és nem szexcentrikusak már az első beszélgetésnél.
Kíváncsiság, kis felmérés.
A helyest bebuknám mert nem olyan vagyok aki a latinamerikai szappanoperákban a hősszerelmest játsza hanem mint egy statiszta aki a happy end során az esküvői tömegben tapsol.
Az "ad magára" mit jelent?csakmert egy lányismerősöm a metroszexuálist szokta ezzel a szöveggel körülírni...nos az se vagyok.
akkor én kiestem?
# 18 Tök mindegy, hogy milyen kérdést ír ki itt az ember. Nem sokat írtam ki eddig, ha mégis, sosem ismerkedéssel kapcsolatosat (nem mintha lehetne ide olyat kiírni). Mégis jöttek a privik: "szia, itt írj", "szia, ismerkedünk?", "szia, van kedved beszélgetni?" sorolhatnám... Ki kérte?
Azt, hogy mit gondolsz, azt te gondolod. Ismeretlenül bármivel lehet dobálózni. Tedd azt, te attól még semmi köze az igazsághoz, maximum szerinted. Tanulj meg szöveget és kérdést értelmezni, mielőtt válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!