Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-férfiak? Véleményetek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-férfiak? Véleményetek? N

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon tényleg nincsenek jópasik? A jópasi nem = az izomagyú, öntelt vs. #apucikicsifiacskája pasikkal, hanem akik normál testalkatúak, igyekeznek adni magukra, jókiállású, férfias, akár helyes férfiak, értelmesek és nem szexcentrikusak már az első beszélgetésnél.

Kíváncsiság, kis felmérés.

2016. márc. 6. 14:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A helyest bebuknám mert nem olyan vagyok aki a latinamerikai szappanoperákban a hősszerelmest játsza hanem mint egy statiszta aki a happy end során az esküvői tömegben tapsol.

Az "ad magára" mit jelent?csakmert egy lányismerősöm a metroszexuálist szokta ezzel a szöveggel körülírni...nos az se vagyok.

akkor én kiestem?

2016. márc. 6. 15:45
 22/28 A kérdező kommentje:
# 16 Látod első pillantásra mások lelkét? Mesélj még pls... Mégis hogyan? Elvittek netán az ufók?
2016. márc. 6. 15:55
 23/28 A kérdező kommentje:

# 18 Tök mindegy, hogy milyen kérdést ír ki itt az ember. Nem sokat írtam ki eddig, ha mégis, sosem ismerkedéssel kapcsolatosat (nem mintha lehetne ide olyat kiírni). Mégis jöttek a privik: "szia, itt írj", "szia, ismerkedünk?", "szia, van kedved beszélgetni?" sorolhatnám... Ki kérte?

Azt, hogy mit gondolsz, azt te gondolod. Ismeretlenül bármivel lehet dobálózni. Tedd azt, te attól még semmi köze az igazsághoz, maximum szerinted. Tanulj meg szöveget és kérdést értelmezni, mielőtt válaszolsz.

2016. márc. 6. 16:01
 24/28 anonim ***** válasza:
én nem írtam privit de most majd bosszantásból fogok (najó nem). Megértelek kérdező. A való életben könnyen el lehet dönteni RÁNÉZÉSRE hogy a "hello, sziázók" közül ki a jópasi és ki a tolakodó....bezzeg itt az anonim oldalon kétségek közt vagy "hú ez most jópasi lehet vagy csak az időmet pocsékolnám rá?" ezért vagy mérges mert dilemmába kerültél
2016. márc. 6. 16:17
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem a privikkel van a gond. Szívesen beszélgetek normális emberekkel. És bizony fogalmam sincs, hogy néznek ki. :)
2016. márc. 6. 16:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Elméleti szinten majdnem mindenki annak tartja itt magát, de ebből aki valójában is ilyen, hát az kb. annyi mint a gyümölcstartam a 100%-osnak mondott gyümölcslében. Én is abszolút jópasinak tartom magam, de te biztos nem ebbe a kategóriába sorolnál , mert egy elkényeztetett, öntelt, lusta , kesudiót, mindenféle földi jót, meg számítógépes stratégiai játékokat zabáló , introvertált, otthondöglő egyetemista vagyok. A tanulás persze csak kifogás, hogy addig se kelljen dolgozni, meg úgy általában bármit is csinálni. Eszem az jó, arcom helyes, pénzem van, jók az érzékszerveim, különösen a humorérzékem, de olyan szintű önimádat jellemző rám, hogy a Burj Khalifa(ahol egyébként jártam) eltörpülne mellette. Valamint lustább vagyok Dél-Amerika összes háromujjú lajhárjánál, de még az európai állatkerti példányok is a szorgalom mintaképei hozzám képest. Passzivitásom a Nacza lemez mozgásához, vagy az X faktor Meg A Sztár palántáinak lemezeladási sebességéhez hasonlítható. Mindenesetre ha ezen az oldalon csak ilyen hozzám hasonló zseniális ingyenélőket találsz, akkor lapozz, hátha a következő oldalon nagyobb szerencsével jársz. Aztán ha végiglapoztad, és a könyv végére értél, csak vágd le a szemétdombra a többi kötelező olvas(hatatlan)mány (pl. az aranyember, antigané, sorstalanság,anyegin stb.) mellé.
2016. márc. 6. 16:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Én abszolút nem vagyok szexcentrikus. Főleg nem netes beszélgetésekben. Biztos vannak még ilyenek.
2016. márc. 6. 17:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Vannak igen mért ne lennének? Ugyanúgy mint a való életben is vannak. Nem látom a kérdés értelmét....
2016. márc. 6. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!