Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-férfiak? Véleményetek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-férfiak? Véleményetek? N

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon tényleg nincsenek jópasik? A jópasi nem = az izomagyú, öntelt vs. #apucikicsifiacskája pasikkal, hanem akik normál testalkatúak, igyekeznek adni magukra, jókiállású, férfias, akár helyes férfiak, értelmesek és nem szexcentrikusak már az első beszélgetésnél.

Kíváncsiság, kis felmérés.

2016. márc. 6. 14:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem vannak, az arányuk sors, nap, napszak függő.

;)

2016. márc. 6. 14:18
 2/28 anonim ***** válasza:
86%
Akik az első beszélgetésnél már a szexről akarnak beszélni, ők csak szimplán kiakarják vágni magukat a kapcsolatteremtés miatti felelősség alól.
2016. márc. 6. 14:21
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
Na majd most mennek priviben a bizonygatós üzenetek! :D
2016. márc. 6. 14:23
 4/28 anonim ***** válasza:
83%
Épp ez az, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme, mert most mindenki elkezdi bizonygatni hogy az, és annak se fogsz hinni, aki a sok hazudós között tényleg normális :D
2016. márc. 6. 14:25
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Úgy érted,hogy aki jó pasinak érzi magát az tegye fel a kezét?
2016. márc. 6. 14:25
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem bizonygatás várok senkitől. Általános véleményt, hogy szerintetek akadnak e itt ilyen férfiak?
2016. márc. 6. 14:27
 7/28 anonim ***** válasza:
49%
Én jó férfi vagyok. Helyes, magas, nagy a farkam és tudok is vele bánni. Kell ennél több?
2016. márc. 6. 14:32
 8/28 anonim ***** válasza:
95%

Úgy gondolom, hogy adok magamra, de vékony testalkatom van (176cm-hez 76 kg vagyok csak), illetve fiatalabbnak nézek ki a koromnál (borosta azért sokat segít), azt hiszem értelmes is vagyok (legalábbis fizetnek a szellemi munkámért :)), persze ha azt kérdezi valaki, hogy mi a véleményem a galaktikus állandó szerepéről a relativitáselméletben, nem biztos, hogy tudok válaszolni :).

27F

p.s.: na helyes az ami nem vagyok :D

2016. márc. 6. 14:34
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Biztos vannak. Kérj róluk képet, hogy este 11 után kipakolhasd ide mindet közszemlére.
2016. márc. 6. 14:35
 10/28 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, hogy én nem vagyok ilyen, mindjárt el is süllyedek szégyenemben. Szerencsére az értelmesebb lányoknál nem feltétel a jó kiállás és a helyes arc.
2016. márc. 6. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!