Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nektek imponálna, ha egy nő őszintén elmondaná nektek, mit érez irántatok?
Igaz, nem személyesen, de online beszélgetésben elmondtam neki az érzéseimet, bár igaz, hogy kissé pityókás voltam, de ő ebből semmit nem érzett, úgyanis nem látott. Józanul ezt nem mertem volna megtenni, ezért kicsit szégyellem is magam, de legalább most már tudja. A dologhoz még hozzátartozik, és emiatt is rosszul érzem magam kicsit, hogy előtte mi csak látásból ismertük egymást, csak néhány szót váltottunk, online sosem beszéltünk. De tudom, hogy régebben én is tetszettem neki. Kicsit lerohanásnak érzem ezt, de végre kimondtam magamból, és ez megnyugtat.
Szerintetek kínosan kellene éreznem magam, vagy jólesne nektek?
Ja igen, ehhez az is hozzátartozik, hogy csak jó és pozitív dolgokra értendő az, hogy impolnálna.
Ha kicsit pityókásan azt vallaná be, hogy mennyire rühell és ki nem állhat, az nem lenne valami imponáló... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!