Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-férfiak? Véleményetek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-férfiak? Véleményetek? N

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon tényleg nincsenek jópasik? A jópasi nem = az izomagyú, öntelt vs. #apucikicsifiacskája pasikkal, hanem akik normál testalkatúak, igyekeznek adni magukra, jókiállású, férfias, akár helyes férfiak, értelmesek és nem szexcentrikusak már az első beszélgetésnél.

Kíváncsiság, kis felmérés.

2016. márc. 6. 14:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Akadnak, de nem fognak beállni nálad a sorba az is biztos...
2016. márc. 6. 14:45
 12/28 A kérdező kommentje:
#10 Miért haragudnék? Csak egy kérdést tettem fel. Általános kérdést, erre sokan személyes sértésnek veszik és magyarázzák a bizonyítványukat. Nem kértem!
2016. márc. 6. 14:51
 13/28 A kérdező kommentje:

A külső nem a legfontosabb, sőt. De mikot megpillantunk valakit, nem a lelkét, hanem a testét látjuk. Az alapján lépünk tovább. Mert akihez nem vonzódunk, azzal nem fog menni a dolog. Ezt ti is jól tudjátok.

Voltam én már hullaszerelmes átlagos, vékony, alacsony, önbizalomhiányos srácba, és koptattam le testépítő, helyes palit is, mert rosszul voltam tőle.

2016. márc. 6. 14:55
 14/28 A kérdező kommentje:
#11 Ki kérte? Hol látsz te ilyet a kérdésemben?
2016. márc. 6. 14:56
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Én nem az vagyok akire vársz. Miért nem keresgélsz társkeresőn? Ott vannak fényképek profillapok. Befizetsz egy kis pénzt és annak írsz akinek csak akarsz. Itt optimáli partnert találnod olyan mint bekötött szemmel célbalőni 100 kilométerre egy légpuskával.
2016. márc. 6. 14:59
 16/28 anonim ***** válasza:
61%
Azért lehetne benned annyi alázat, hogy csak a saját nevedben beszélsz, és nem mindenkiében. :) Maximum csak te nem látod a másik lelkét, amikor megpillantod.
2016. márc. 6. 15:02
 17/28 anonim ***** válasza:
52%
Szia. Döntsd el Te hogy én személy szerint jó pasi vagyok e :)
2016. márc. 6. 15:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van esze, az tudja, hogy csak az egód építgeted itt. Kiírsz egy kérdést, megvárod míg 20 pm-et kapsz, utána meg eljátszod a ki ha nem ént ennek hatására. Kár hogy a való életben nem rajonganak körbe ennyire... Net psychology. Na bye.
2016. márc. 6. 15:10
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

Ó, én rettentő értelmes, intelligens, kedves, korrekt, nem szexcentrikus, racionális srác vagyok, viszont nem divatos az öltözködésem (se öltöny, se ecsethaj), és (még) vékony vagyok.

Vajon beférek a kategóriába?

2016. márc. 6. 15:11
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
rám a leírtak stimmelnek, egész a végéig, mert szexcentrikus vagyok
2016. márc. 6. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!