Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-férfiak? Véleményetek? N
Ezen az oldalon tényleg nincsenek jópasik? A jópasi nem = az izomagyú, öntelt vs. #apucikicsifiacskája pasikkal, hanem akik normál testalkatúak, igyekeznek adni magukra, jókiállású, férfias, akár helyes férfiak, értelmesek és nem szexcentrikusak már az első beszélgetésnél.
Kíváncsiság, kis felmérés.
A külső nem a legfontosabb, sőt. De mikot megpillantunk valakit, nem a lelkét, hanem a testét látjuk. Az alapján lépünk tovább. Mert akihez nem vonzódunk, azzal nem fog menni a dolog. Ezt ti is jól tudjátok.
Voltam én már hullaszerelmes átlagos, vékony, alacsony, önbizalomhiányos srácba, és koptattam le testépítő, helyes palit is, mert rosszul voltam tőle.
Ó, én rettentő értelmes, intelligens, kedves, korrekt, nem szexcentrikus, racionális srác vagyok, viszont nem divatos az öltözködésem (se öltöny, se ecsethaj), és (még) vékony vagyok.
Vajon beférek a kategóriába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!