Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos, hogy a párotok mennyi nővel szexelt élete során?

Figyelt kérdés

Most olyan lányokra/nőkre gondolok, akik most vagy akár később szeretnének házasodni és családot alapítani.

Én most pl. 21 éves vagyok, szingli, férfi és idáig összesen 5 lánnyal szexeltem. Meddigre 30 leszek, talán már 10 nővel voltam együtt az ágyban.

Feltételezzük, hogy 30 évesen megismerkedek egy olyan nővel, akit nagyon megszeretek és ez a nő megkérdezi, hogy mennyi nővel voltam együtt idáig és azt mondom, hogy 10-el vagy 20-al... Akkor lehet, hogy rossz véleménye lesz rólam.

2016. márc. 4. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem számított. Nem jött be soha, ha egy pasi túl sok nőn ment végig. Nekem ez nem szimpatikus és kész. A férjem pl velem vesztette el a szüzességét.:) Nekem volt pár pasim, mire őt megismertem, de azért nem ugráltam ágyból ágyba. 21 évesen 5 csaj egy pasinak szerintem nem sok, de attól is függ, hogy milyen minőségben. Mindet csak megdugtad, vagy azért legalább volt kapcsolat is köztük? 1-2 egy éjszakás nem tragédia, de nem mindegy, hogy csak párszor volt ilyen, vagy valaki évekig így él.
2016. márc. 4. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem volt fontos sosem, de valahol megtisztelőnek érzem, hogy a férjemnek előttem csak egy partnere volt (szexuálisan), így tudom, hogy nem fekszik le akárkivel :) Így sokkal tisztábbnak érzem a kapcsolatunkat (nekem ő volt az első).
2016. márc. 4. 19:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is köztük voltam?

[link]

2016. márc. 4. 19:35
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Semennyire. Fogalmam sincs, hogy a mostani vagy a korábbi páromnak, partnereimnek mennyi nőjük volt előttem, és nem is érdekel.
2016. márc. 4. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel. 25L
2016. márc. 4. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből csak akkor érdemes nagy ügyet csinálni, ha a pasi is számon kéri az én múltamat, de ha ilyen térten normális, akkor minek problémázni? Inkább az érdekel, hogy mennyire hajlamos félrebacni...
2016. márc. 4. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálam előny, ha az előző nők száma 0. De legyen minél kevesebb. A jelenlegi barátomnak 3, ezt is néha soknak érzem :/
2016. márc. 4. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:

A 20-at kissé sokallnám, habár a barátom 24 éves koráig szexelt 10 nővel, átlag minden évben egyel, tehát 30 éves korára 16-nál tartana ugyanebben az ütemben. (Ha nem jöttünk volna össze :D)

De igazából emberfüggő, ha sok az a szám, attól függ miért sok, ha azért mert képtelen visszafogni magát ha nőt lát akinél van esélye, akkor azonnal kuka.

2016. márc. 4. 22:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyrészt érdekelne nyilván, de számon nem kérném és nem is kérhetném rajta. Az ilyen számok, hogy 10, 20 elsőre persze soknak hangzik, de ha belegondolsz egy 30 éves férfi esetében, mondjuk elvesztette a szüzességét 18 éves korában az évi 1-2 partner, ami meg nem számít olyan soknak. Bár mondjuk tényleg sokat számít, hogy milyen jelleggel volt együtt ennyi lánnyal, kapcsolatban vagy többnyire csak egyéjszakás kalandokban. Illetve ugyanazt várja el a nőtől, amit ő is nyújtani tud. Ne akarjon szűz lányt feltétlen, ha ő sem az.

21/L

2016. márc. 5. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!