Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos, hogy a párotok mennyi nővel szexelt élete során?
Most olyan lányokra/nőkre gondolok, akik most vagy akár később szeretnének házasodni és családot alapítani.
Én most pl. 21 éves vagyok, szingli, férfi és idáig összesen 5 lánnyal szexeltem. Meddigre 30 leszek, talán már 10 nővel voltam együtt az ágyban.
Feltételezzük, hogy 30 évesen megismerkedek egy olyan nővel, akit nagyon megszeretek és ez a nő megkérdezi, hogy mennyi nővel voltam együtt idáig és azt mondom, hogy 10-el vagy 20-al... Akkor lehet, hogy rossz véleménye lesz rólam.
Nem a mennyiség számít, hanem a minőség.
Egyébként meg lesz..rom, hogy mennyivel volt. Ők a múlt, én a jelen vagyok. :)
Van akit nagyon érdekel a dolog, de akkor sem mondom meg.
Ha sokat mondasz az a baj, ha keveset meg az a baj. Úgy is arra lesz kíváncsi mit tudsz teljesíteni.
38F
Vagyis szűz nem lehetsz, mert akkor nem leszel jó elsőre ami automatikus kidobás.
Ha szűz akkor is....? Ja, hogy akkor szóba se állsz vele? :D
nem érdekel. 18évesen akivel voltam először, neki szintén én voltam az első. a következőnek már több volt. a mostaninak meg kb rengeteg..
ebből ami érdekel, hogy mindezt hogyan tette. vagyis, volt -e megcsalás vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!