S. O. S! Ma megtámadták a kutyámat az utcán valószínűleg a támadás során eltört a lába, de nincs pénzünk orvoshoz minni, valamint vérzik mind a két oldalán. Mit tehetnék? Kérek mindenkit, hogy valami tanácsot adjon nagyon fontos
Keresel ügyeletes orvost és elviszed a kutyádat hozzá. Előre megmondod, most nem tudsz fizetni. Igazolvány legyen nálad.
Hol laksz?
A mi állatkórházunkban előbb műtenek, aztán kérik a pénzt...
De elgondolkodnék egy rendőrségi feljelentésen amennyiben egy póráz nélküli kutya támadta a pórázon vitt jószágot. Esetleg ha a másik is pórázon volt akkor is, bár az neccesebb. Attól tartok nem pórázon vittétek, így ez a része ugrott.
Amikor kérdeztem ,mondtam,hogy a kutyákat csk pórázon és szájkosárral engedném sétáltatni, mindenki le hurrogot.
Hát tessék !
kérdező: ahogy a többiek mondták - irány az orvos, és valahogy köhögjétek ki a lóvét. Nem lehet kutyát tartani úgy, hogy nincs pénzetek a kutya ellátására.
"Amikor kérdeztem ,mondtam,hogy a kutyákat csk pórázon és szájkosárral engedném sétáltatni, mindenki le hurrogot.
Hát tessék !"
A kutyák többsége nem támad le így másik kutyát, és ritka a súlyos sérülés az utcán. Néhány kirívó eset miatt minden kutyát és kutyást büntetni eléggé túlzás. Képzeld el, ha minden kék szemű ember csak bilincsben közlekedhetne, mert múlt héten egy kék szemű ember kirabolt egy bankot, megölt valakit...igazságos lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!