Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki ezt a lányt a fejemből?
Van egy lány akinél abszolút nulla esélyekkel indulok.
De tényleg, ha választhatna, hogy egy lakatlan szigeten velem rekedjen inkább vagy egy Predatorral akkor szemrebbenés nélkül a másodikat választaná.
Semmit nem mozgatok meg benne, abszolút nem vagyok vonzó a számára.
Mégis, nekem nagyon tetszik. Úgy különösebben nem egy szexszimbólum, természetre sem a legjobb, voltaképp egy átlagos lány, de számomra mégis akkora szexuális kisugárzással bír, hogy el nem tudom mondani.
Már ott tartok, hogy bár a fél karomat nem, de egyik ujjamat simán odaadnám, ha megkaphatnám őt. Borzasztó kívánatos számomra, de én számára ennek teljes ellentéte vagyok.
Sokkterápiát leszámítva, mégis hogyan terelhetném el a gondolataimat róla?
Próbálkoztam egyéb módon lekötni, edzéssel, olvasással, játékkal, munkával, de ha fekvőtámasz közben is azon kezd kattogni az agyam, hogy bár rajta mozognék így akkor tényleg nem tudom mit tegyek...
Tudom, hogy nem jövök be neki, már említette. :( Még a stílusom sem jön be neki ahogy a személyiségem sem, semmi.
Ebbe viszont így beleőrülök.
Dehogy akar ő találkozni velem. :D Még csak nem is beszélgetünk és arra sincs esély, hogy egy társaságban találkozzunk lévén, hogy nem járok el kb. sehová.
Ám ettől még itt motoszkál a fejemben és mint valami makacs, bélpoklos szú, úgy eszi az idegeimet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!