Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
Szeretném ha a következő évem úgy telne, hogy senkit nem szeretek és senki nincs a fejemben. Pont nemrég mesismrtem egy 10 évvel idősebb férfit, már gyereke is van (egyedül neveli) nem vagyok belé szerelmes de egész nap ő jár a fejemben. Ha véletlen összetalálkozom vele mindig kezdeményei a beszélgetést. Ha próbálok úgycsinálni mintha nem venném észre akkoris utánnamkiabál, Aranyos nagyon nincs vele bajom csak félek, hogy megszeretem. Ígyis egész nap rá gondolok ez már nemjó jel. Valami 5let, hogyan vejem ki a fejemből és hogyan ne szeressek bele?2015. dec. 25. 14:38
1/4 anonim válasza:
Nők is szoktak ilyen helyzetet teremteni, fordított helyzetben. Te önként nem mennél bele ebbe, nyilván okod van rá. Ezt a vonzást ő hozza létre, gondolom arra a hiányra apellál ezzel, hogy szeretnél már kapcsolatban lenni, csak ő ezzel a helyzettel összezavar, hogy vele foglalkozz, ahelyett, hogy megmaradna a szabadságod.
2/4 A kérdező kommentje:
1 kicsit zavaros nekem most az írásod
ha komolyan megakarná próbálni akkor szerintem belemennék vele
de szerintem ő csak mindenkivel ilyen közvetlen mint velem
és nem akarok többet belelátni mint ami, magamat akarom megkímélni egy újjabb reménytelen szerelemtől
2015. dec. 25. 14:48
3/4 anonim válasza:
Szerintem ,ha egész nap rá gondolsz akkor az már szerelem
4/4 anonim válasza:
"ha komolyan megakarná próbálni akkor szerintem belemennék vele "
k-u-r-v-a-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!