Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki ezt a lányt a fejemből?
Van egy lány akinél abszolút nulla esélyekkel indulok.
De tényleg, ha választhatna, hogy egy lakatlan szigeten velem rekedjen inkább vagy egy Predatorral akkor szemrebbenés nélkül a másodikat választaná.
Semmit nem mozgatok meg benne, abszolút nem vagyok vonzó a számára.
Mégis, nekem nagyon tetszik. Úgy különösebben nem egy szexszimbólum, természetre sem a legjobb, voltaképp egy átlagos lány, de számomra mégis akkora szexuális kisugárzással bír, hogy el nem tudom mondani.
Már ott tartok, hogy bár a fél karomat nem, de egyik ujjamat simán odaadnám, ha megkaphatnám őt. Borzasztó kívánatos számomra, de én számára ennek teljes ellentéte vagyok.
Sokkterápiát leszámítva, mégis hogyan terelhetném el a gondolataimat róla?
Próbálkoztam egyéb módon lekötni, edzéssel, olvasással, játékkal, munkával, de ha fekvőtámasz közben is azon kezd kattogni az agyam, hogy bár rajta mozognék így akkor tényleg nem tudom mit tegyek...
Ahol kémia van, ott marad is, én úgy tapasztaltam.
Biztos hogy tudja, hogy nyerő nálad?
Ha nem mondd el neki, mert csak nyerhetsz!
Ha nemet válaszol, akkor pedig kerüld, ahogy tudod. Majd jön más aki ilyen hatással lesz rád és remélhetőleg te is rá.
Fura ez a jókedv tőled...
Mi történt? :D
Megártott neki a crystal meth.
Jaj de nagyon viccesek lettek itt az emberek.
Bár a humorhoz intelligencia is szükséges így egyáltalán nem vagyok meglepve.
Csoda, hogy nem érted...? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!