Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan verjem ki ezt a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki ezt a lányt a fejemből?

Figyelt kérdés

Van egy lány akinél abszolút nulla esélyekkel indulok.

De tényleg, ha választhatna, hogy egy lakatlan szigeten velem rekedjen inkább vagy egy Predatorral akkor szemrebbenés nélkül a másodikat választaná.

Semmit nem mozgatok meg benne, abszolút nem vagyok vonzó a számára.

Mégis, nekem nagyon tetszik. Úgy különösebben nem egy szexszimbólum, természetre sem a legjobb, voltaképp egy átlagos lány, de számomra mégis akkora szexuális kisugárzással bír, hogy el nem tudom mondani.

Már ott tartok, hogy bár a fél karomat nem, de egyik ujjamat simán odaadnám, ha megkaphatnám őt. Borzasztó kívánatos számomra, de én számára ennek teljes ellentéte vagyok.

Sokkterápiát leszámítva, mégis hogyan terelhetném el a gondolataimat róla?

Próbálkoztam egyéb módon lekötni, edzéssel, olvasással, játékkal, munkával, de ha fekvőtámasz közben is azon kezd kattogni az agyam, hogy bár rajta mozognék így akkor tényleg nem tudom mit tegyek...

2016. márc. 1. 20:11
1 2 3 4
 11/33 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem kaphatod meg?

Minek kellene ahhoz történnie, hogy megkapd? Mi miatt nem lehet?

2016. márc. 1. 20:48
 12/33 anonim ***** válasza:

Ezzel:

[link]

Amúgy add fel Attis, nem lesz ebből semmi. Max szolgája lehetsz - természetesen nem szexuális értelemben - és kihasználhat. Bár nincs mit profitáljon belőled.

2016. márc. 1. 20:49
 13/33 A kérdező kommentje:

11#

Semmi komoly csak a személyiségemen kellene változtatnom és a külsőmön. :D

Tudom, hogy nem kaphatom meg soha, ezzel tisztában vagyok. Na jó, a soha elég erős kifejezés, de 70 évesen már valószínű nem kellene, nekem most kívánatos nagyon.

Persze addig rég diliházba kerülök és az egyetlen szexuális jellegű inger ami ér majd az a nővérkék által adott beöntés lesz. :)

12#

Szexuális értelemben szívesen lennék a szolgája az biztos. :D

2016. márc. 1. 20:53
 14/33 anonim ***** válasza:

Mivel jó nő, ezért nincs rádszorulva. A teste nem a te kategóriádnak van fenntartva. Még talpnyalónak se engdne, mert tudja, hogy élveznéd. Esetleg a székletét megehetnéd. Ennyit engedne max. De azt is csak a fajanszról.

2016. márc. 1. 20:55
 15/33 anonim ***** válasza:
Ezért nem kellesz neki, mert rá vagy kattanva, nem látja benned a kihívást.
2016. márc. 1. 20:55
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem is akarja bennem látni a kihívást hiszen nem tart vonzó pasinak. :( Inkább annak örülne, ha nem lennék rákattanva.

Egyébként nem tudja, hogy ez van, nagyon legfeljebb sejtheti.

2016. márc. 1. 20:57
 17/33 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Jaguar, én bìrlak, de ne idegesîtsèl màr HE!:-)

Hàt magadnàl vagy?

"Semmi komoly, csak a személyiségemen meg a külsőmön"

Ebből a kettőből tevődik össze egy ember. Magyarul ùgy vagy neki szar, ahogy vagy. Minek ez neked???????

Te is egyike vagy azoknak, akik nagyon helyesen ùgy làtjàk, hogy ha valaki ennyire tré a màsiknak, nem érdemli meg, kap jobbat, stb...

Akkor ne màr!!!! Nem ilyen vagy Te!

2016. márc. 1. 21:01
 18/33 A kérdező kommentje:

Kívülállóként könnyű pofáznom. :D

De ez most más. Nekem sem jó ez, épp ezért is van a kérdésem, hogy ugyan mit csináljak már. :(

2016. márc. 1. 21:05
 19/33 A kérdező kommentje:

No mindegy akkor.

Talán megkockáztatom és megkérdezem, eladja-e néhány használt fehérneműjét. Talán az is lenyugtatna picit. :D

De nem kizárt, hogy pont ellenkező hatást érne el.

19#

Hát, hajrá. :)

2016. márc. 1. 21:12
 20/33 anonim ***** válasza:
Most komolyan letörölték a válaszomat ? Az igen.
2016. márc. 1. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!