Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látnál egy olyan pár, akik között bő 10 év a különbség? Mit gondolnál?
Egyikőjük sem gyerek már, és az idősebb fél nem az a fiatalabbnak néz ki típus.
Zavaró az összkép? Van ilyen ismerősöd?
Mivel anyam es apam kozott is majdnem 11 ev korkulonsbeg van es mar 34 eve hazasok, igy szamomra ez majdhogynem termeszetes :) Jo, azon mar elgondolkodtam, h a volt osztalytarsnom egy nala 40 evvel idosebb foszerhez ment hozza, de ott egyertelmu volt, h a csajt nem az igaz szerelem, hanema bankkartya es a kulfoldi allampolgarsag vezerelte.
Amugy van olyan baratnom, aki 16 evvel fiatalabb a ferjenel es tobb ev hazassag utan jonnek ki koztuk a generacios problemak. anyammal tobbszor beszelgettem errol en is, es mondta, h a 10 ev korkulonbseg pont eleg, m neha igy is sok vita kozottuk apammal a generacios gondolkodasbeli kulonbsegek miatt van.
Igen, pl gyereknevelesnel jott ki, h ki milyen elveket alkalmazzon. Anyam, mivel fiatalabb, joval haladobban gondolkodott, mint apam, aki meg a szocializmus alatt nott fel es ugy gondolta, h akkor csomo minden jo volt es a gyerekek csinalhatjak azt, ami akkor jo volt. Pl palyavalasztasnal, anyam tamogatta, h menjek egyetemre, apam csak azt hajtogatta, h legyen egy jo szakmam - legyek fodrasz :D. Persze, egyetemre mentem. Tesomnak van 3 szakmaja es vergodik...
De ez csak 1 pelda.
Anyam meg 58 evesen is jon-megy, dolgozik, aktiv, eljar ide-oda. Apam meg 68 evesen mar sehova nem akar menni, annyira nem aktiv, nem vonzzak az uj dolgok...es meg sorolhatnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!