Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez hogy esne a párotoktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne a párotoktól?

Figyelt kérdés

Ma volt a diplomaosztóm és a páromtól nem kaptam semmit. Igazából nem voltam rápörögve erre a dologra, meg nem is nagyon gondolkoztam azon, hogy na vajon mit fogok majd kapni tőle.. De ugye aztán volt családi összejövetel és a szülőktől, testvérektől, még a párom szüleitől is kaptam valamit. Kaptam virágot, illetve tárgyi ajándékot is, de ez végül is mindegy.

És igazából akkor gondoltam erre először, hogy tényleg, ajándékot kaptam tőlük (mert ugye előtte nem gondolkoztam ezen), a páromtól pedig egy szál virágot se kaptam. Mindezt úgy, hogy egyébként anno én is megleptem a diplomaosztóján a kedvenc tortájával, illetve egy másik tárgyi ajándékkal is, valamint a családjától, rokonoktól kapott ajándékot, tehát ez náluk is szokás.

És így ezek ellenére abszolút nem gondolt erre, és azt láttam rajta, hogy egyáltalán nem zavarta, hogy mindenki más gondolt rám így. Én meg nem tudom mit érezzek.. Nem fogom neki megemlíteni, de azért van bennem egy fura érzés ezzel kapcsolatban.

Ti hogy éreznétek magatokat egy ilyen után?

NEm tudom egyébként mit várok ettől a kérdéstől, de jól esett kiadni magamból.

2016. febr. 26. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na ebben most engem szépen kifogtál( bár nem olvastam el válaszolók válaszait), mert nagyon egyet tudok vele érteni, főleg utolsó rész miatt.

Mindenki gondolt rád vagy csak mindenki tudja, komoly kapcsolatotok van s már család tagja vagy, így illem nem logikus oldalából fakadóan adnak valamit.

Sok sok barom megszokás van s én különösen átérzem, főleg nem is gondolt ilyenekre, én volt barátnőmnek megmondtam, nagyon rossz vagyok ajándékozásban, szerezzen valamit, nekem ez zéró s én is inkább folyamatos érzelmet tartom fontosnak mint te barátod.

Ha várt rád s kifejezte szeretetét, büszkeségét.., nem többet ér mint egy gratulálok szó érzelem nélkül és egy virág ajándék mellé? :)

Na most másik fele.

Annyira elgondolkodtatott, ide kiírtál egy kérdést, másoknak milyen érzelmei keletkeznének ilyentől...

Nagyon nagyon rosszul tetted, nem beszéltél vele erről akár még az nap vagy akármikor. Akkor ő eltudta volna mondani saját okait, véleményét, stb, stb, de félig biztosan hasonlóak lettek volna enyémmel. Kommunikálj többet s főleg gondolkozz többet. Ide esett jól kiadni, nem szerelmeddel megbeszélni?? Sokat kell még tanulnod.. :/

Válaszolva, nekem sehogy. Észre sem venném..., de komolyan. Én semmikorra se várok bármiféle ajándékot. Nem nem elvárok, nem várok. Az is sokszor meglep, születésnapomon boldog születés napot kívánnak.

Ezek számomra egyáltalán nem bírnak jelentőséggel s ez egyben ez félig válasz utolsó előtti sorodra is; félig meglepetten, mert diplomaosztóra kaptam minden hülyeséget s semlegesen barátom miatt. Sőt.. Fel sem merült volna téma se bennem. Sőőőt!, még azt mondtam volna, "kaptam minden badarságot szüleinktől".

De én elégé alternatív vagyok.

Ha pontos választ szeretnél kapni, s "kiadni magadból" egy megértéssel kombinálva, ami ezerszer jobbá teszi, kérdezd meg párodat. De ha átölelt, szívből / érzésből gratulált, ÉREZTETTE VELED, SZERET!!! :))

Érted. Mi számít ha naponta 50szer hallod vagy ha látod cselekedetiben? :) Ha valaki dicséri külsődet vagy ha látod rajta mik motoszkálnak fejében mikor úgy néz rád. :DD

2016. febr. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!