Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez hogy esne a párotoktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne a párotoktól?

Figyelt kérdés

Ma volt a diplomaosztóm és a páromtól nem kaptam semmit. Igazából nem voltam rápörögve erre a dologra, meg nem is nagyon gondolkoztam azon, hogy na vajon mit fogok majd kapni tőle.. De ugye aztán volt családi összejövetel és a szülőktől, testvérektől, még a párom szüleitől is kaptam valamit. Kaptam virágot, illetve tárgyi ajándékot is, de ez végül is mindegy.

És igazából akkor gondoltam erre először, hogy tényleg, ajándékot kaptam tőlük (mert ugye előtte nem gondolkoztam ezen), a páromtól pedig egy szál virágot se kaptam. Mindezt úgy, hogy egyébként anno én is megleptem a diplomaosztóján a kedvenc tortájával, illetve egy másik tárgyi ajándékkal is, valamint a családjától, rokonoktól kapott ajándékot, tehát ez náluk is szokás.

És így ezek ellenére abszolút nem gondolt erre, és azt láttam rajta, hogy egyáltalán nem zavarta, hogy mindenki más gondolt rám így. Én meg nem tudom mit érezzek.. Nem fogom neki megemlíteni, de azért van bennem egy fura érzés ezzel kapcsolatban.

Ti hogy éreznétek magatokat egy ilyen után?

NEm tudom egyébként mit várok ettől a kérdéstől, de jól esett kiadni magamból.

2016. febr. 26. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Hát rosszul...

Az utolsó mondatod felötlött bennem is miközben olvastam a kérdést. Elég egyértelmű, de mivel emiatt úgysem szakítasz ezt nincs is semmi értelme. Csak egy kis rinya... :)

2016. febr. 26. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Bár nyilván ebből hatalmas balhét nem csinálnék, de nekem is rosszul esne. Nem a tárgyilagos része miatt, inkább azért, mert nem gondolt rám. Ha csak egy tábla csokival dobna meg annak is örülnék, mert tudom, hogy gondolt rám.
2016. febr. 26. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az ilyen apróságokból sok minden kiderül,például az is,hogy mennyire vagy fontos neki.Még ha szívből gratulált volna,de gondolom erre sem került sor.
2016. febr. 26. 20:34
 4/11 A kérdező kommentje:

De, egyébként tényleg aranyosan gratulált. Mikor kivonultunk, akkor ott várt és azonnal megölelt, stb. Tudom, hogy szeret és fontos vagyok, de ez akkor is kimaradt. Ezért sem nagyon tudom hogy érezzem magam, mert nem bizonytalanodtam el az érzéseiben. Csak hát értitek.. Tényleg mindenki gondolt rám, akár egy szál virággal (hozzáteszem, ennél mindenkitől jóval többet kaptam, a virág csak a plusz volt), de tőle még ennyit sem.

Persze, szakítani ezért nem fogok. :)

2016. febr. 26. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Így rávilágítva nekem is rosszul esne. De magamtól szerintem fel sem tűnne az ilyesmi.
2016. febr. 26. 20:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyilván ez mindenkinek rosszul esne. Tudom amúgy, hogy most nem tűnik ez akkora problémának, meg tulajdonképpen így önmagában nem is nagy dolog. De tudod később a sok kis felgyülemlett bántó, kimondatlanul maradt mozzanatból hatalmas veszekedések lehetnek, amit gondolom te sem szeretnél. Úgyhogy én a helyedben akkor is elmondanám neki, legalább megadni az esélyt neki, hogy tanuljon belőle, és legközelebb figyelmesebb legyen.
2016. febr. 26. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Rosszul esne. De ez csak egy alkalom, ha amúgy normális, figyelmes, akkor nem kell hűhót csapni. Ha másban is ilyen, akkor az más, akkor tedd szóvá, meg gondolkozz el rajta, hogy kell-e ez neked. Egyébként a férjem is ilyen, 9. éve vagyunk házasok, de még soha nem köszöntött fel normálisan, se virág, se torta, de egyébként meg a világon mindenben számíthatok rá, meg néha ok nélkül olyan értékű felszereléseket hoz a hobbimhoz, hogy csak nézek... vannak ilyen emberek, akik nem úgy, nem akkor ajándékoznak, mint az "elvárható", de nincs emögött semmi rossz szándék.
2016. febr. 26. 21:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Még várok egyébként egy kicsit, hátha meglep esetleg holnap..nemrég ment el a család és neki is programja volt ma estére, tehát már ő sincs itthon. (Ezzel nincs amúgy semmi bajom, egyébként is borzasztó fáradt vagyok.) Ha nem lesz holnap se semmi, akkor ha olyan a helyzet, elmondom neki, hogy egy csokor kedvenc virágom jól esett volna. (Tudja, amúgy hogy mi a kedvenc virágom.)

Igen, én sem szeretném, hogy ezek így gyűljenek bennem, szóval kitalálom mit kezdjek ezzel a szituációval. Balhézni persze nem fogok.

Köszönöm még egyszer mindenkinek!

2016. febr. 26. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Az NEM igaz, hogy mindenkinek rosszul esne. Nem vagyunk egyformak!

Mi mar a kapcsolatunk elejen tisztaztuk, hogy egyikunk sem hagyomanyorzo, vagyis nem ajandekozunk, se szulinap, se nevnap, se karacsony, semmi.

9 eve a legboldogabb kapcsolatban elek vele es ez az egyetlen dolog amin a rokonok/ismerosok a mai napig megbotrankoznak. Mikor jonnek az ajandekaikkal es kerdezik, hogy na mit kaptal es az a valaszom, hogy semmit, azt hiszik mi valami masik bolygon elunk.

Szoban gratulalunk egymasnak, oleles, puszi, csok, vagy akar unnepi szex, de soha semmi targyi ajandekot (vagy viragot) nem vettunk meg egymasnak CSAK azert mert valami unnep van es az a megszokott, hogy venni kell.

csak ugy elofordult mar, hogy megleptuk egymast ezzel-azzal, de ritka es soha nem akkor amikor a tarsadalom szerint "kell"

vagyis kerdesedre a valaszom: nem ereznem magam sehogy ha a parom nem vett volna semmit, hiszen abszolut megszoktam, sot szinte ezt is varom el tole, hiszen tolem se var el semmi targyat ilyen-olyan esemenyre

2016. febr. 27. 00:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszul esne, de az én barátom analfabéta az ilyen ajándékozáshoz, meglepikhez stb-hez, szóval nem lepődnék meg rajta :D
2016. febr. 27. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!