Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a problémás családból jövő, családi problémákkal rendelkező lányok alárendeltek?
Ez hulyeseeeg 😱😂 hiszen: hallottam interjut egy novel aki az altalad leirtak alapjan pont hogy alarendelt lett volNA de ott a NA es o pont hogy Domina. Es nem..egyaltalan nem alarendelt.. Tehat ez Nem igy van. Sok nonel azt valtja ez ki hogy domina lesz a szexben, nem alarendelt. Erted?
En meg az osszes artatlan no neveben mondom aki ha neked volna egy kis maradek eszed tudnad hogy NEM tehetunk arrol ha van valami problema..mondjuk a csaladunkban/magan eletunkben.
Ha nem lennel olyan egyszeru mint a székláb tudnad: nem tehetnek rola ha van kulso toluk fuggetlen problemajuk a csaladjukban.
Nonszensz vagy. Ember... Nagyon gaz vagy. Jo hogy nem sittelsz le ezert.
Amugy ne remenykedj hogy a kovetkezo nod majd pl emiatt kihasznalhatod. Full undorito hogy onhibajan kivuli dolog miatt mondasz ilyeneket nokre..
Valasz:
Igen vannak nok tudod akik nem fekszenek ossze veled csak ha mar egyutt eltek es mondjuk: elkotelezodsz iranta, megkered a kezet pl. Addig nem fekszik se veled le se massal. Es nem, nem csal meg.
Akikrol te irsz azok a Kh*rvhák.
61-es
Elsült az agyam, mire a végére értem a mondandódnak
Mondjuk ennek tényleg nincs köze a kérdéshez :D
Ismerek normális nőket, sérült nőket, elmebeteg nőket, minden fajtát. A kérdés az,hogy aki problémás családból jön, ott van-e mindig defekt. Akiket eddig ismertem, ott volt. Vagy apa-komplexus, vagy összefeküdt mindenkivel, vagy extrém szubmisszív volt az ágyban, stb.
Nezd. Talan mert nem a hulladekgyujtobol kellene valogatni. Rengeteg fele ember van. Miert huzzuk pl ram h problemas csalad? Tehetek rola..???? Neeeem.
Van apa komplexusom? Nem..nincs. Undorodom az idos bacsiktol fujj. :) Nem lehet ezt rahuzni mindenkire..
68-as-hoz sok más női is csatlakozhatna mivel igaza van.
Ezért írtam az egyik itteni hozzászólásomban, hogy ezt csak a kretének találják ki. Nem az a jellemző amit te, mint kérdező állítasz. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, hogy egy lány azért válna olyanná amiről beszélsz.
Ott más körülmények miatt válik olyanná egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!