Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak a problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a problémás családból jövő, családi problémákkal rendelkező lányok alárendeltek?

Figyelt kérdés
Szeretem az alá/fölérendelt szerepet az ágyban. Eddig mindig alárendelt barátnőim voltak és azt veszem észre, hogy azok a lányok,akik problémás gyerekkorral rendelkeznek,vagy rosszban vannak az apjukkal, azok vagy mindenkivel összefekszenek a szeretethiányuk miatt,vagy alárendeltek. Egyáltalán létezik olyan lány,aki teljesen normális, nem csal meg, nem fekszik össze minden sarkon más-más férfiakkal, normális, és az alárendelt szerepet kedveli?

2016. febr. 24. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
52%

Ez hulyeseeeg 😱😂 hiszen: hallottam interjut egy novel aki az altalad leirtak alapjan pont hogy alarendelt lett volNA de ott a NA es o pont hogy Domina. Es nem..egyaltalan nem alarendelt.. Tehat ez Nem igy van. Sok nonel azt valtja ez ki hogy domina lesz a szexben, nem alarendelt. Erted?

En meg az osszes artatlan no neveben mondom aki ha neked volna egy kis maradek eszed tudnad hogy NEM tehetunk arrol ha van valami problema..mondjuk a csaladunkban/magan eletunkben.

Ha nem lennel olyan egyszeru mint a székláb tudnad: nem tehetnek rola ha van kulso toluk fuggetlen problemajuk a csaladjukban.

Nonszensz vagy. Ember... Nagyon gaz vagy. Jo hogy nem sittelsz le ezert.

Amugy ne remenykedj hogy a kovetkezo nod majd pl emiatt kihasznalhatod. Full undorito hogy onhibajan kivuli dolog miatt mondasz ilyeneket nokre..

2023. jún. 12. 23:34
 62/74 anonim ***** válasza:
52%

Valasz:

Igen vannak nok tudod akik nem fekszenek ossze veled csak ha mar egyutt eltek es mondjuk: elkotelezodsz iranta, megkered a kezet pl. Addig nem fekszik se veled le se massal. Es nem, nem csal meg.

Akikrol te irsz azok a Kh*rvhák.

2023. jún. 12. 23:38
 63/74 A kérdező kommentje:

61-es

Elsült az agyam, mire a végére értem a mondandódnak

2023. jún. 13. 09:19
 64/74 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂 bocsi!
2023. jún. 13. 14:54
 65/74 anonim ***** válasza:
52%
De erdemben tudtam valaszt adni: igen vannak nok akik nem csalnak meg es nem vagnak at teged es nem fekszenek ossze minden jottmenttel. Es fogsz is talalni! Amikor nem riherongyok kozt nezelodsz.
2023. jún. 13. 14:56
 66/74 A kérdező kommentje:

Mondjuk ennek tényleg nincs köze a kérdéshez :D

Ismerek normális nőket, sérült nőket, elmebeteg nőket, minden fajtát. A kérdés az,hogy aki problémás családból jön, ott van-e mindig defekt. Akiket eddig ismertem, ott volt. Vagy apa-komplexus, vagy összefeküdt mindenkivel, vagy extrém szubmisszív volt az ágyban, stb.

2023. jún. 15. 17:51
 67/74 anonim ***** válasza:
66%

Nezd. Talan mert nem a hulladekgyujtobol kellene valogatni. Rengeteg fele ember van. Miert huzzuk pl ram h problemas csalad? Tehetek rola..???? Neeeem.

Van apa komplexusom? Nem..nincs. Undorodom az idos bacsiktol fujj. :) Nem lehet ezt rahuzni mindenkire..

2023. jún. 15. 18:25
 68/74 anonim ***** válasza:
52%
Illetve kb senkivel se fekszem ossze.
2023. jún. 15. 18:26
 69/74 anonim ***** válasza:
64%

68-as-hoz sok más női is csatlakozhatna mivel igaza van.

Ezért írtam az egyik itteni hozzászólásomban, hogy ezt csak a kretének találják ki. Nem az a jellemző amit te, mint kérdező állítasz. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, hogy egy lány azért válna olyanná amiről beszélsz.

Ott más körülmények miatt válik olyanná egy lány.

2023. jún. 16. 08:32
 70/74 A kérdező kommentje:
Igen, SEMMI köze, csak véletlen.
2023. jún. 16. 08:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!