Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi/fiú képes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi/fiú képes lenne elhagyni egy nőt azért, mert annak folyamatosan családi gondjai vannak?

Figyelt kérdés
A családomban minden megtalálható, amit el tudsz képzelni, kivve a rossz anyagi helyzetet (alkoholizmus, megcsalás, feleség bántalmazása, lány és a nagyobb gyerek semmibe vétele ), és annak ellenére, hogy próbálom kizárni ezeket, azért elég rendesen kihatnak a mindennapjaim, mert még itthon élek. Soha nem tudok a saját gondjaimmal foglalkozni, de ha esetleg egyszer találnék olyat aki szeret és akit szeretek én is az kibírná velem ezt a sok sz*rt vagy általában a könnyebb utat választják az emberek?

2016. febr. 3. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egy ember társat keres nem a családodat.Oké az életed részei meg minden,de van olyan férfi/fiú aki ezt ki bírná melletted.Van olyan is aki nem.
2016. febr. 3. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Az emberek szeretik a könnyebb utat. De persze van 1-2 kivétel. Én 2.5 évig voltam az exemmel úgy hogy hasonlóan "problémás" családja van. (Más okok miatt lett vége a kapcsolatunknak) A lényeg az, hogy ha szeretek valakit akkor a poklot is megjárom érte oda vissza cipő nélkül. De ez én vagyok. Szóval ez személyfüggő :)
2016. febr. 3. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk én vagyok a problémás az exem miatt, de a párom jól bírja és semmi pénzért nem hagyna el!
2016. febr. 3. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről abszolút toleráns lennék egy ilyen nővel, biztos nem hagynám el emiatt, mivel az én családom is hasonlóan problémás. Anyagilag mi is jól állunk ,de egyéb szempontból katasztrófa, a szüleim folyton veszekednek, a nővérem borderline személyiségzavaros, mindenki rosszban van mindenkivel...stb. Na hát szóval én megértem az ilyen helyzetet.

Egyébként ha egy férfi emiatt elhagy egy nőt, akkor valószínűleg nem szereti.

2016. febr. 3. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha lenne barátnőm akkor összeköltöznék vele amint lehetséges. Onnantól kezdve én vagyok a családja.
2016. febr. 5. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!