Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi/fiú képes lenne elhagyni egy nőt azért, mert annak folyamatosan családi gondjai vannak?
Figyelt kérdés
A családomban minden megtalálható, amit el tudsz képzelni, kivve a rossz anyagi helyzetet (alkoholizmus, megcsalás, feleség bántalmazása, lány és a nagyobb gyerek semmibe vétele ), és annak ellenére, hogy próbálom kizárni ezeket, azért elég rendesen kihatnak a mindennapjaim, mert még itthon élek. Soha nem tudok a saját gondjaimmal foglalkozni, de ha esetleg egyszer találnék olyat aki szeret és akit szeretek én is az kibírná velem ezt a sok sz*rt vagy általában a könnyebb utat választják az emberek?2016. febr. 3. 20:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy ember társat keres nem a családodat.Oké az életed részei meg minden,de van olyan férfi/fiú aki ezt ki bírná melletted.Van olyan is aki nem.
2/5 anonim válasza:
Az emberek szeretik a könnyebb utat. De persze van 1-2 kivétel. Én 2.5 évig voltam az exemmel úgy hogy hasonlóan "problémás" családja van. (Más okok miatt lett vége a kapcsolatunknak) A lényeg az, hogy ha szeretek valakit akkor a poklot is megjárom érte oda vissza cipő nélkül. De ez én vagyok. Szóval ez személyfüggő :)
3/5 anonim válasza:
Nálunk én vagyok a problémás az exem miatt, de a párom jól bírja és semmi pénzért nem hagyna el!
4/5 anonim válasza:
Én a magam részéről abszolút toleráns lennék egy ilyen nővel, biztos nem hagynám el emiatt, mivel az én családom is hasonlóan problémás. Anyagilag mi is jól állunk ,de egyéb szempontból katasztrófa, a szüleim folyton veszekednek, a nővérem borderline személyiségzavaros, mindenki rosszban van mindenkivel...stb. Na hát szóval én megértem az ilyen helyzetet.
Egyébként ha egy férfi emiatt elhagy egy nőt, akkor valószínűleg nem szereti.
5/5 anonim válasza:
Ha lenne barátnőm akkor összeköltöznék vele amint lehetséges. Onnantól kezdve én vagyok a családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!