Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a problémás családból jövő, családi problémákkal rendelkező lányok alárendeltek?
Nekem nagyon rossz a kapcsolatom az apámmal, mégsem vagyok szub/alárendelt. Ha már BDSM, akkor inkább a domináns szerep izgat. Nem vagyok hűtlen típus. Kapcsolatom csak egy volt, azon kívül néhány egyéjszakás kaland. Alapvetően van bennem egy viszolygás a férfiakkal szemben, gondolom ez vezethető vissza az apámmal való rossz kapcsolatra.
Szóval nem lehet minden embert egy kaptafára ráhúzni.
En megvaltoztattam a szuleteskori (igen a szuleteskori nevem ezt egy elet soran EU ban max 2x lehet megtenni!)- az anyai vezeteknevet viselem azota! Konkretan: gondolhatod milyen a viszonyom faterral :D ha mar a nevet is elhagytam.
Es emiatt te es senki mas se merjen engem ""problemas"" lanynak/nonek nevezni: mert errol nem es hangsulyozom nem en tehetek. En csak a nevvaltoztatasrol tehetek.
Nem vagyok se apakomplexusos. Se megcsalos. Se akarkivel izelos. SEM pedig alarendelt.
Egyik sem vagyok!
Ne skatujazd be kerdezo a noket ilyenek miatt. A 90% uk egy rib** Q*. Es amiatt problemasak.
Mellesleg szamomra eleve taszito ha valaki tobb mint 4 novel volt. Mert OK mondjuk 30 fele baromira mar van egy pasinak ilyen,illetve exek,komoly exek stb. De a 4-nel tobb az RedFlag !! Es miert?? Mert idegeskedjen hogy nemi beteg lesz az,akinek 2 jo edes anyja van. :)
N
Ja es ilyenkor jon a "de miert pont 4 hiszen 1tol is el lehet kapni" duma- mert ha 5-t mondok vagy 3-t akkor az a baj. :D Es minel tobb..annal nagyobb esellyel terjeszt nemi betegseget a ferfi. Ugyhogy aki annyival volt..az legyen szives a kilincset se fogja meg elottem nehogy elkapjak barmit. Ez atvitt ertelmu vicc :D hisz a kilincstol nem kapsz nemi betegseget. Csak kisarkitottam.
:D #36 voltam
27N
Nekem nagyon rossz a kapcsolatom apukammal mindig is az volt. Konkrétan leszar engem mintha nem is léteznék stb. Gyerekkorom sem volt kiegyensùlyozott.
28 éves vagyok. 12 éve vagyok együtt a párommal. Kiegyensùlyozott jòl működő kapcsolatom van, és szerintem egy normális értékrendem is. Soha nem csaltam meg a párom és nem is fogom.
"A megcsalás szerintem egy női alapjellemző. "
5 év késéssel is mehetsz a büdös 'csába.
Jaj.
Engem az se erdekel ha 300novel vt a faszi elottem,ha mukodik a kapcsi. egyebkent ez valtozo.. en szeretek dominans lenni es alarendelt is.. Eroszakoltak meg sajnos az eletem soran, de nem lettem frigid ettol fuggetlenul.28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!