Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak a problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a problémás családból jövő, családi problémákkal rendelkező lányok alárendeltek?

Figyelt kérdés
Szeretem az alá/fölérendelt szerepet az ágyban. Eddig mindig alárendelt barátnőim voltak és azt veszem észre, hogy azok a lányok,akik problémás gyerekkorral rendelkeznek,vagy rosszban vannak az apjukkal, azok vagy mindenkivel összefekszenek a szeretethiányuk miatt,vagy alárendeltek. Egyáltalán létezik olyan lány,aki teljesen normális, nem csal meg, nem fekszik össze minden sarkon más-más férfiakkal, normális, és az alárendelt szerepet kedveli?

2016. febr. 24. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
0%
:D
2023. márc. 23. 12:12
 52/74 anonim ***** válasza:
75%

"HA ezeket nem tetted es nem ellenkeztel..az nem eroszak volt!"

Az ilyen embert puszta kézzel fojtanám meg.

2023. márc. 23. 12:42
 53/74 anonim ***** válasza:
69%

Nekem sz@r a hátterem, alárendelt vagyok, de nem csalok meg senkit és megbízható vagyok. Ha valakit megszeretek, akkor nekem csak ő létezik, és senki más. Ha rosszra is fordul a kapcsolat, vagy nem érzem magam már jól benne, akkor is inkább megbeszélem, rosszabb esetben szakítok, és nem máshoz rohanok. Sőt, ha elkezdődik valakivel egy ismerkedési fázis, és elkezdünk találkozgatni, az alatt sem beszélek már mással, mert nem vagyok a híve a "tartsunk valakit magunk mellett, ha esetleg ez nem jönne össze" taktikának.

Nyilván vannak lelki gondjaim, de folyamatosan azon dolgozok, hogy javítsak magamon, és normális, teljes életet tudjak élni, és teljesen jól megy. Néha szorongok, néha úgy érzem nincs értelme élni, de ez benne van a pakliban, azt se a másikon vezetem le.

A szüleim hülyeségével meg nem tudok mit kezdeni, nem tudom meg nem történté tenni amiket csináltak, szóval ha valaki csak ezért utasítana el egy ismerkedésnél, az elég rosszul esne.

2023. márc. 29. 03:34
 54/74 anonim ***** válasza:
2023. máj. 8. 19:50
 55/74 anonim ***** válasza:
28%
Ez naivitasbol jön csak.
2023. máj. 23. 06:13
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, nagymamám is ilyen kapcsolatban volt a nagyapámmal, pedig példás családból jött és nagyon szerette a szüleit, testvéreit.

Inkább személyiségen mik, pl én sosem lennék alárendelt, mert nem vagyok kapcsolatfüggő. Ha valaki lekezelő lenne velem, azonnal ott hagynám a frncba, nem szorulok rá, hogy hülyékkel legyek együtt. Akkor inkább ne legyen senki, de alárendelt nem leszek. Nagymamám meg alapból olyan típus, aki nagyon szolgalelkű, kiszolgálja a másikat. Egyrészről jó tulajdonság is ez, mert gondoskodó, szeretetteljes típus, de az ilyeneket szeretik kihasználni. :(

2023. jún. 10. 13:04
 57/74 A kérdező kommentje:
Ezt kimondottan szexen belül értettem, nem feltétlenül kapcsolati szinten.
2023. jún. 11. 13:32
 58/74 anonim ***** válasza:
0%
Ezt tapasztalni kell, nem pedig kérdezgetni! Járj utána!
2023. jún. 12. 05:13
 59/74 A kérdező kommentje:
menjek végig az utcán és kérdezzek rá mindenkinél?
2023. jún. 12. 20:55
 60/74 anonim ***** válasza:
52%
58-as vagyok. Yes. Vagy kérdezd a körülötted lévő csajokat! Talán egyszerűbben válaszokhoz jutsz.
2023. jún. 12. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!