Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak rengeteg barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak rengeteg barátja van, állandóan hívogatják sörözni, nekem meg nincs egy barátnőm se. Ezt már szóvá is tette. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerezz barátokat, de ne görcsösen, hanem csak úgy lazán ismerkedj emberekkel. A nyelvtanfolyam jó ötlet, ott tényleg lehet barátkozni. Vagy iratkozz be valamilyen táncra. Munkahelyeden sincs olyan, akivel lehetne barátkozni, néha beülni valahova?
2016. febr. 21. 11:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez van. Páromnak rengeteg barátja van,mindig eljárt, én meg nem mentem soha sehova, nem volt egy barátnőm se. Engem ez sose zavart, de ő furcsállotta hogy nekem nincs igényem társaságba járni. Egy idő után megszokta hogy aszociális vagyok, visszahúzodó,nehezen nyitok. Nemrég megszületett a fiám és rájöttem muszáj lesz kimozdulni, nem akarom hogy a gyerek is ilyen legyen. Járunk babaklubba, még kicsit döcögősen megy a beilleszkedés de azért alakul és érzem hogy tökjó hogy kimozdultam a komfortzónámból és nemcsak otthon ülök. Azt nem tudom lesznek e barátaim, de már az is szupi hogy egyre több ismerősöm van akivel ellehet beszélgetni.

Próbálj meg hobbi alapján te is társaságot keresni magadnak, és hátha így lesznek barátaid. Ha nem zavar hogy nincsenek akkor nyugodtan maradj otthon, de a párodat ne tartsd otthon mert abból súrlódások lesznek és aztán vége a kapcsolatnak.

2016. febr. 21. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
A sok barátja közül biztos van akinek van barátnője és összetudnál haverkodni a csajjal.
2016. febr. 21. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Legközelebb beszéld rá hogy inkább hívjon el hozzátok pár barátot a barátnőikkel és te is jól fogod érezni magad. Utána már könnyebben fogsz elmenni velük a következő alkalommal sörözni.
2016. febr. 21. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viszont, ha lehetőséged van, ne a barátok barátnőivel keress kimondottan baráti kapcsolatot. Könnyen visszaüthet a dolog. Próbálj kialakítani saját kapcsolatokat.
2016. febr. 21. 12:44
 16/19 anonim ***** válasza:

az én páromnak is sok barátja van. de nem igazán az én társaságom, nem szoktam menni vele ,hogyha velük találkozik.

nekem kevesebb barátnőm van. a párom se jön velem,hogyha velük találkozok.

szerintem is próbálj ismerkedni:) gondolom már dolgozol. hasonló korú kolleganőid nincsenek? mert ha igen, hívd el őket egyszer munka után egy kávéra. lehet kiderül, hogy amúgy jól kijönnétek.:))

vagy mint a többiek írták, ha belekezdesz egy új hobbiba/sportba, ott is tudsz ismerkedni.

vagy: [link] ezt is kipróbálhatod:))

mert tényleg rossz lehet,hogy a párodnak van társasági élete, te meg olyankor egyedül maradsz:/

2016. febr. 21. 12:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nem akarok pénzt kiadni ilyen olyan tanfolyamokra azért, hogy legyen barátnőm, így is kevés a fizetésem, nem akarom elpocsékolni!
2016. febr. 21. 15:35
 18/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Menj velük te is.
2016. febr. 21. 16:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy tanfolyam nem pocséklás. Kaptál egy csomó tippet, de te tudod. Ülj csak otthon egész nap egyedül, várjad mikor ér haza a párod és puffogjál neki amiért mindig eljár. Szép hosszú kapcsolat lesz.
2016. febr. 21. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!