Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 176 centi vagyok, ez elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

176 centi vagyok, ez elég lesz a nőknek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 20. 18:55
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Eléggé husis lehetsz...

Én is sportolok.

2016. febr. 20. 22:00
 32/42 Andi80018 ***** válasza:
Az pozitív. :-) Kb öt kilót kéne még fogynom, akkor f...asza lenne. Kinek mi a husis. :-)
2016. febr. 20. 22:06
 33/42 anonim ***** válasza:
Nekem is bele kéne húznom most :D valahogy a télen el nehezültem. Tavaly még fаsza kockáim voltak de már asszonykám is szóvá tette h eltűntek :( :D Na de majd elő hívom őket megvannak csak a téli "takaroréteg" alá elbujtak.
2016. febr. 20. 22:09
 34/42 A kérdező kommentje:
Csak finoman akartam fogalmazni,őszintén szólva,bálna vagy.Szóval szállj le arról a magas lóról.
2016. febr. 20. 22:12
 35/42 anonim ***** válasza:
Én nagyon "bírom", amikor valakit látatlanban lekövéreznek, és szidják, mint a bokrot azért, mert vannak valamilyen elvárásai. :D
2016. febr. 20. 22:13
 36/42 A kérdező kommentje:
Elég az adat is hozzá.Nőként valószínűleg nincs rajta annyi izomtömeg,hogy ezekkel az adatokkal ne bálna legyen.
2016. febr. 20. 22:14
 37/42 anonim ***** válasza:
Ki tudja, én nem ítélkezem látatlanban.
2016. febr. 20. 22:18
 38/42 Andi80018 ***** válasza:

Azokon a nőkön, akiken nagy izomtömeg van, az koxol, csak megsúgom. Még a legalapabb modelleknél is megy. Egyébként elég gyerekes a viselkedésed, éretlen kis hülye vagy, amit viszont tényleg nem szeretnek a nők.

Egyébként szívesen eljöhetsz velem edzeni, nem zavar. :-)

2016. febr. 20. 22:22
 39/42 anonim ***** válasza:

Kérdező lehet h nagyot tévedsz. Azok a paraméterek egyáltalán nem durvák. Ismerek egy nőt talán nincs is 175 se de rokontol hallottam h 80kg+.

Nekem is az volt a reakcióm rá mint neked pont (eddig még nem láttam) majd egy esküvőn találkoztunk és komoly csalódás ért pozitívan. Tényleg egy nagydarab csaj volt de valahogy annyira jol állt rajta... pedig nem izom volt feltétlen az látszott, de mégis egy olyan vonzó összképet adott hogy eszméletlen. És ez nem csak az én véleményem.

2016. febr. 20. 22:34
 40/42 anonim ***** válasza:
Nekem még sok is lenne...:) Álmaim pasija alacsonyabb lenne nálam.
2016. febr. 20. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!