Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akik teljesen komolyan veszik, hogy a nőknek a bunkó pasik kellenek?
Miért kellenének?
Mi az elképzelés lényege?
A párkapcsolat arról szól, hogy két ember szereti egymást! Hogy lehetne ezt elérni flegma, alpári stílussal, és nemtörődömséggel? Vannak, akik komolyan abban hisznek, hogy a szerelmet agresszióval, bántalmazással, és érdektelenséggel fogja elérni?
Van, aki ezt az "elméletet" komolyan gondolja? :O Én azt hittem, ez csak valami vicc.. Ilyen emberek nem létezhetnek, ugye? :D
Mi ebben a logika?
:) Ez 18 éves gyerekek elképzelése, és a PUA weboldalé.
Nem igaz, minden nő normális pasit akar, főleg 20-25 felett. Nincs ebben logika, és nem is igaz.
"Vannak, akik komolyan abban hisznek, hogy a szerelmet agresszióval, bántalmazással, és érdektelenséggel fogja elérni? "
Sajnos sok példa van rá, de az emberek 99.99% nem hiszi ezt. Az erőszakos párkapcsolatokban mindig van valami olyan dolog, hogy jellemzően a nő részéről, mert fizikailag ő a gyengébb, komoly önértékelési problémája van, és általában a tanulatlanabb nők fogadják el ezt, és nem mernek kilépni.....
Sztem a bunko, nemtorodomseg nem egyenlo az eroszakkal, azt megertenem ha nem hinned, az tenyleg nagyon keves csaj turi el sztem, vagy egy gywrek miatt vagy mert azt hiszi h valtozni fog a masik nem.
A bunkozast, nemtorodomseget tobben turik, tobb okbol is, nem vagyok szakerto, de lattam mar par ilyet es vannak elkepzeleseim h mik azok a dolgok amik miatt elturik ezt.
Most azt hiszed h a kérdésed miatt majd mindenki az ellenkezőjét fogja mondani?
Az a helyzet h a rossz kell nekik és ezt nem csak azok mondják akik itt vannak fent.
#9: NEM. Semmilyen intelligens, kulturált nő/lány nem akar parasztot maga mellé. Rossz körökben mozogsz.
Bocsi, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!