Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak, akik teljesen komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak, akik teljesen komolyan veszik, hogy a nőknek a bunkó pasik kellenek?

Figyelt kérdés

Miért kellenének?

Mi az elképzelés lényege?

A párkapcsolat arról szól, hogy két ember szereti egymást! Hogy lehetne ezt elérni flegma, alpári stílussal, és nemtörődömséggel? Vannak, akik komolyan abban hisznek, hogy a szerelmet agresszióval, bántalmazással, és érdektelenséggel fogja elérni?

Van, aki ezt az "elméletet" komolyan gondolja? :O Én azt hittem, ez csak valami vicc.. Ilyen emberek nem létezhetnek, ugye? :D

Mi ebben a logika?

2016. febr. 12. 16:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 18:33

Én is kivétel vagyok, csak olyan fiútól akarok bármit is, aki kedves velem (meg a többiekkel... Már nem tudom ki mondta, hogy éttermi randin nem azt kell figyelni, hogy velem hogy beszél a pasi, hanem azt, hogy a pincérrel hogy beszél..), udvarias, értelmes, stb.. Elképzelni nem tudom, hogy mit akarnának a nők olyan férfitól, aki nem ilyen. :O

2016. febr. 12. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen nekik a bunkó humbákfalvi kocsmamenő kell, mert szerintük azok jól tudnak bunyózni és az számukra izgalmas nekik és biztonságban érzik magukat az olyan f.kalapok mellett.
2016. febr. 12. 19:36
 13/21 anonim ***** válasza:
17%

Akkor elmondom.

Nem a bunkókat szeretik, vagyis nem azért szeretnek beléjük mert jó bunkón bánnak belük.

Például: Van egy pasi, kissé pimasz, de látja rajta a nő, hogy kell neki, vonzónak tartja. Neki is bejön, meg akarja ismerni, közelebb kerül hozzá, beleszeret, összejönnek. A férfi ismerősei látják milyen mert velük teljesen máshogy beszél mint a nőkkel. Látják, hogy valójában egy elég alpári, rossz ember aki csak kihasználja a nőket, semmibe nézi őket, úgy beszél róluk a hátuk mögött mint valami alsóbbrendű állatról pl.

Ilyenkor ugye elgondolkodnak azon, vajon mit szeret ebben a nő, hát biztos azt, hogy ilyen bunkó. Pedig nem mert a szerelem vak és a nő abszolút nem látja ezeket vagy nem akarja tudomásul venni. Nem azért szereti mert bunkó, ő sokkal inkább határozottnak, öntörvényűnek, talpraesettnek láthatja.

Amikor a nő kiábrándul valamiért a férfiból akkor persze ő is meglátja, de addig amíg szerelmes egyáltalán nem azt látja mint a többi férfi külső szemmel.

Én csak tudom. Bevallom, én is voltam elég rideg, néha már bunkó a volt barátnőmmel. Sok olyan dolgot megengedtem magamnak amit a külső szemlélőknek úgy jött le, hogy "te jó ég! miért vagy vele??". És amíg ilyen voltam, hoztam ezt a szintet addig szeretett is.

Akkor távolodott el tőlem amikor ez a magabiztosnak tűnő stílus ami inkább volt egyfajta "védőburok" átváltott önbizalomhiányos rosszkedvbe és ezek miatt jobban elhanyagoltam.

Pedig alapjáraton én sem lennék az, egyszerűen inkább szándékosan elnyomom azt, hogy érzelmes legyek pedig gondolatban végig ott motoszkál bennem rengeteg kedves gesztus és odaadás. De ez amúgy sem tartozik ide.

Szóval a nőknek nem a bunkók kellenek, mindössze mást látnak a párjukban mint egy külső szemlélő.

2016. febr. 12. 19:37
 14/21 anonim ***** válasza:

"Látják, hogy valójában egy elég alpári, rossz ember aki csak kihasználja a nőket, semmibe nézi őket, úgy beszél róluk a hátuk mögött mint valami alsóbbrendű állatról pl. "

Na normális nő ezt 2 másodperc alatt átlátja... Te sem vagy 22-nél több, de legalább gondolkozol. Minden nő rendes, szerető társat akar, és a férfiak is. És vannak, nők és férfiak is, csak nem találják meg egymást, mert otthon ülnek, és zavarban vannak, ha ismerkedni kell. A profi ismerkedőket mindenki elhajtja, lásd PUA.... A nők nem hülyék, tudni, ha valaki komolyan gondolja. És most nyilván nem család alapításról beszélek, hanem ismerkedésről. De sok pasi azt hiszi, ha jól néz ki, akkor övé a világ. Ez nem így működik. Hanem kommunikáció az alap, de a szépfiúknak ez nem erőssége. Csak a sablonszöveg :D

2016. febr. 12. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:

14#

Jóval több vagyok 22-nél és mint írtam, a szerelem vak...

Továbbá a nővel nem így viselkedik, ha össze akar jönni vele, de ezt is írtam.

2016. febr. 12. 19:51
 16/21 A kérdező kommentje:

"biztonságban érzik magukat az olyan f.kalapok mellett"

Mégis mitől kéne biztonságban érezni magunk? :D Én tökéletes biztonságban érzem a párom mellett, életemben nem láttam még úgy egyáltalán mérgesnek se, nem még hogy verekedjen, vagy ilyesmi. Küzdősportokon és elkerülhetetlen önvédelmen kívül nem verekszik civilizált ember, olyan helyre pedig nem járunk, ahol fizikai önvédelemre lenne szükség.

Mindazonáltal a bunkó viselkedés, és a testi erő nem állnak kapcsolatban, a párom is erős a munkájából kifolyólag, nem tudna a szakmájában dolgozni, ha "puding" lenne (egyébként személyszerint semmi problémám a "puding" pasikkal), mégis kedves, aranyos, és a légynek se ártana....

2016. febr. 12. 19:56
 17/21 anonim ***** válasza:

#15: Bocsánat, benéztem.

És én ugyan nő vagyok, de nekem nem nő, aki az erőszakos emberekre gerjed. Benéztem, figyelmetlen voltam, de ugye ezen az oldalon...... van oka....

2016. febr. 12. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
És szégyellem magam, mert igazából el sem olvastam, amit írtál, csak most. Én hibám...
2016. febr. 12. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Jól van, nem kell tovább magadat ostoroznod emiatt. Ha ez ennyire fontos, megbocsátok! :D
2016. febr. 12. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Pásztázva olvasok, és volt ilyen " Én csak tudom. Bevallom, én is voltam elég rideg, néha már bunkó a volt barátnőmmel. Sok olyan dolgot megengedtem magamnak amit a külső s"

......

2016. febr. 12. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!