Ha nem kellek a nőknek az miért lehet? Már teljesen el ment az önbizalmam. Hogy tudom el felejteni a nőket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 14:47
1/3 anonim válasza:
1. Rosz a dumád.
2. Önző vagy és nem figyelsz a lányra
3. Nem tetszel neki
4. Nem tudod lenyűgözni
5. Felszines vagy
6. Rossz a stílusod
7. Nincs pénzed
...
2/3 anonim válasza:
Mert nem születtél jóképűnek.Ez pontosan elég...
Sajnos nehezen fog menni az elfelejtés,inkább csak hagyd figyelmen kívül őket,vagyis próbáld meg.Én is ezt teszem amennyire lehet,így legalább nem szenvedek annyira...
Zene bekapcsol,külvilág ki,nőkre meg próbálj meg rájuk sem nézni...nálam ez az egyik legelfogadhatóbb út,ami egészen jó.
23/F
3/3 anonim válasza:
Sok ok állhat a háttérben. Nekem a külsőm akadályozza meg, hogy legyen kapcsolatom, mert olyan ronda vagyok (és ezt lányok mondták nekem), hogy soha még randira sem jönne el velem egy sem. Egyszerűen undorodnak a külsőmtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!