Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyébként nézz magadba.
Nem kedves kérdező, te nézz magadba. Felteszel egy ilyen primitív kérdést, amire rohadtul nem lehet válaszolni, mert a magasság édes kevés egy párkapcsolathoz és ha érett, intelligens gondolkodású lennél, akkor tudnád, ez a dolog jóval összetettebb, ráadásul ugyanez a kérdés naponta többször elhangzik, max két centivel rövidebben. :-) Mivel az emberek itt a saját véleményüket mondják el, leszarom, hogy a te szemecskédnek mi felel meg. Egyébként tényleg nem értem, hogy lehet ilyen gyerekes kérdést feltenni. Szerinted egy nő kizárólag a magasságot nézi egy palin, vagy mi? :-) Úgyis látod, kinek jössz be, kinek nem. Nem tök mindegy, hány centi vagy?
Amúgy meg a Donna Tonnás kedves kommentelő kisfiúnak üzenem, hogy ha látnál eszedbe se jutna ez az elnevezés.
De én most a magasságra szerettem volna szorítkozni.
"Amúgy meg a Donna Tonnás kedves kommentelő kisfiúnak üzenem, hogy ha látnál eszedbe se jutna ez az elnevezés."
És erről beszélek,önelégült p.csa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!