Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 176 centi vagyok, ez elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

176 centi vagyok, ez elég lesz a nőknek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 20. 18:55
1 2 3 4 5
 21/42 Andi80018 ***** válasza:
75%

Nem baj, mert te meg egy komplexusos kisgyerek. Ha nem lennél az, akkor ez a kérdés meg sem fogalmazódott volna benned.

Tényként írtam, mert nem vagyok elhízott, nem fogom abban a tudatban hagyni, hogy helyénvaló volt, amit írt.

A lényeget kéne leszűrni, amivel segíteni akartam, ami az volt, hogy a magasság csak nagyon kis része a párkapcsolatnak.

2016. febr. 20. 20:16
 22/42 A kérdező kommentje:

De én most erre részére szerettem volna szorítkozni!

Mi az,hogy neked 90 kilós csávó kell izomba?Hogy lehetsz ennyire felszínes?

2016. febr. 20. 20:23
 23/42 anonim ***** válasza:

"Donna Tonna" (ezt még nem hallottam ,szakadok gec xD ) sztem azé fogalmazott ilyen sarkosan h neki 90 kilos csávo kell h érezd mennyire nem a magasságon van a hangsúly. A magasság veled született tulajdonság nem tudol rajt változtatni. Az h 90 kg legyél izomba rajtad áll, de tom mindenki olyan amilyen nem kell más elvárásai miatt változni etc..

Mielött letámadod h felszines a többi hozzászolásábol nem az jön le h ez alapján választ párt.

2016. febr. 20. 21:14
 24/42 Andi80018 ***** válasza:
78%

A válasz: valakinek elég, valakinek nem. Erre nem lehet konkrétan válaszolni.

Úgy értem, hogy nem szeretem a vékony testalkatú férfiakat, mert én sem vagyok az. Viszont azért írtam, hogy nem zsírban, hogy nehogy félreérthető legyen, nem jönnek be az elhízottak. Ennyi.

2016. febr. 20. 21:17
 25/42 anonim ***** válasza:
Nekem ez le is jött az elejétöl fogva. Nem értem min ment a vita
2016. febr. 20. 21:20
 26/42 Andi80018 ***** válasza:
Szerintem az intelligencia, a humor, a lazaság pl. sokkal fontosabb, mint hogy valaki milyen magas. Egyébként neked teljesen átlagosak a paramétereid. Az alacsony férfiaknál, akik olyan 170 cm-esek, vagy netalántán kisebbek ,gyakran megfigyelhető a Napolelon-komplexus, a rosszindulatúság, gonoszság. Illetve ha nem, akkor is van önértékelési zavar, amit vagy leküzd, vagy nem. Vagy vesz egy traktor méretű kocsit. :-)
2016. febr. 20. 21:24
 27/42 anonim ***** válasza:

Na nekem traktor méretű kocsi nem kell , van rendes traktorom :D

Amugy meg igazad van , én is ugy tapasztalom h az általad leirt tulajdonságok a mérvadók. Aki a magasságát okolja itt gyk-n h nincs csaja, szent meggyőződésem h mindegyik csak egy olyan tulajdonság mögé próbálja a balfаszságát rejteni ami adott, nem változtathat rajta.Mert csak ez az egy olyan.

2016. febr. 20. 21:40
 28/42 A kérdező kommentje:

Miért,hány kiló vagy és milyen magas,ha szabad tudni?

2016. febr. 20. 21:49
 29/42 anonim ***** válasza:

83kg voltam tavaly nyáron de azota biztoa szedtem fel nem méreckedtem.

Magasságom centire pontosan fingom nincs egyik pont 180 töle kicsivel alacsonyabb azt tudom. Valahol 175 körül

2016. febr. 20. 21:56
 30/42 Andi80018 ***** válasza:
89%

Na, egy jó traktor mindig jól jön! :-) Persze, csak még valószínűleg fiatal és tapasztalatlan a kérdező, de majd rájön. Sajnos az iskolákban nem tanítják, hogy legyen igazi férfi egy fiúból, persze a lányoknak is kéne egy-két lecke. :-)

175 cm vagyok, kb 74 kiló. De én már 35 vagyok. 22 évesen pl 58 voltam. :-) Rendszeresen járok edzőterembe, olyan nagy súlyokkal eddzem, amilyenekkel bírok. :-)

2016. febr. 20. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!