Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom a páromra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra, amiért ő kidobta a sminkjeimet?

Figyelt kérdés
Mindig ki volt akadva, hogy túl sok időt töltök sminkeléssel, anélkül úgyis jobban tetszenék neki, csomószor kell azért várnia rám fél órákat, mert sminkelek, stb... Ma reggel is ez volt, már lent várt a kocsiban, mikor én még sminkeltem magam, majdnem elkéstünk a munkából ez miatt. Erre fel mire hazaértem, eltűntek a sminkjeim. Kérdeztem hova lettek, és azt mondta kidobta, mert elege van abból, hogy 24-ből 25 órát sminkeléssel töltök. Nagyon kiakadtam. Szerintetek kinek van igaza?
2016. febr. 4. 18:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Itt mindenki azon van kiakadva h mennyit ért az a pár sz@@r??

A főbb probléma inkább:

1) csaj miért nem tudja megérteni, haladni kell, nem feltétlen ér annyit az a +2kg smink, mintsem elkéssenek, mindig rá kelljen várni. Én atomokén otthagytam volna.

2) a srác meg milyen alapon dobja ki a lány cuccait. Ha tetszik neki a smink dolog, ha nem. Ha nem tudják értelmesen megbeszélni, akkor sem ez a megoldás.

2016. febr. 4. 23:03
 32/33 anonim ***** válasza:
49%

Mindkettőtök hibázott, de ő nagyobbat. Más cuccát engedély nélkül nem dobjuk ki. Még a legelnyűttebb lyukas pulóvernél is megkérdezem a páromtól, hogy mehet-e a szemétbe. Én simán kidobnám vmi cuccát neki is (igen, bosszúálló típus vagyok :D). Vagy kifizettetném vele.

Amúgy meg az tényleg nem normális, hogy a sminkelgetés miatt elkésel mindenhonnan meg a megbeszélt időre nem készülsz el. Komolyan, én 10 perc alatt el tudok készülni egy full arcos sminkkel, és mindig megdicsérik, szóval nem pacsmagos meg ilyesmi, nem értem, mi tart ezen fél órát. Vagy ha igen, akkor kezdj el előbb készülni.

2016. febr. 5. 12:10
 33/33 anonim ***** válasza:

"Pedig ez így van, de nekünk nem hisztek úgysem..."

Jaj,...mindjárt rám szakad a plafon...

2016. febr. 5. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!