Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra, amiért ő kidobta a sminkjeimet?
Jogosan hát, azok a szarok nem olcsók. Megőrülök az ilyentől. Ő kidobta a sminkcuccaidat? Te meg dobd ki őt. De előtte fizettess ki vele mindent.
Jaj de felidegesítettem most magam :D :D :D Ekkora b-romarcú sz-rházit, te jóisten
Miért sminkelsz annyit?
Egyébként rossz a kategória. Ez nem a tini párkapcsolatok rovat.
Nyilván nem kellett volna kidobnia, de neked se kell ám 20 kg vakolatot magadra kenni.
nyilván nem az első eset volt, hogy a sminkelés miatt várakoznia kellett volna rád, vagy hogy elkéstek a munkából.
én nem kidobtam volna a cuccaid, hanem egyszerűen otthagytalak volna aztán old meg a munkába menetelt.
szerintem nem vagy kisgyerek, szóval a 15-20 perccel korábban kelés a sminkelés miatt nem hiszem hogy gondot okozna.
a más tulajdonát megkárósító viselkedésnek én sem vagyok a pártolója, szerintem amúgy biztosan nem dobta ki csak eldugta valahová.
minden esetre neked kéne változtatni azon, hogy időbe elkészülj és ne kelljen rád várakozni.
én elég precíz ember vagyok, nálam az idő "szent", utálom a pontatlanságot, a várakozást, a kapkodást, szóval valamilyen szinten megértem a barátod reakcióját.
Jogosan vagy mérges! A smink nem egy olcsó muri! (én nem vagyok egy nagy sminkguru, de az én palettám is kitesz 24 ezret! - össz-vissz)
Ettől függetlenül már tényleg nagyon idegesíthetted a párod, ha képes volt tőlük megszabadulni! Szerintem ezt mindenképp beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!