Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasira jogosan haragszom és nem reagálok neki, akkor hogyan változhat holnap, neki egy nagyon fontos napon a véleménye rólam? (Többi lent)
Szóval jogosan haragszom rá, mert megbántott, bár ő nem tudom, hogy mennyire van tisztában azzal, hogy az én "haragudásom" jogos. Barátnőim szerint teljesen az.
Holnap egy fontos napja lesz a pasinak, amikor tuti egész nap adrenalinnal lesz feltöltve. Már 3. napja írt üzenetet, eddig még nem reagáltam neki semmit. (Bocsánatot nem kért még, de keresett.)
Szerintetek, érdemes lenne már ma "beadnom a derekam" és reagálnom neki, vagy inkább csak holnap, a fontos napja után...
Mi játszódhat le egy pasiban ilyenkor? Mit tennétek?
1#
Nem szeretném tönkretenni a holnapi napját, pont ez az. Én csak azt szeretném, hogy rájöjjön, hogy megbántott és ez nekem nagyon rosszul esett. De attól függetlenül állandóan rá gondolok. :(
2#
Ez nem is rossz ötlet...
Első vagyok.
Akkor elnézést kérek :) Ebben az esetben viszont szerintem légy vele őszinte. Sokszor a pasik nem ismerik be, hogy megbántották a másikat, büszkeségből nem hajlandóak bocsánatot kérni. De semmiképpen se sértődötten és önmagadat kéretően próbáld meg ezt neki elmagyarázni, mert azzal nem fogsz hatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!