Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos. Fiúk menjenek tovább, lányok segítsenek!?
Először is, ne félj a nőgyógyásztól, mert azért van, hogy segítsen!
Másodszor is: mihamarabb vedd rá magad, hogy elmenj hozzá, másképp lehet, még rosszabb lesz a helyzet.
"Nincs rá időm" - elég baj, ha a saját egészségedre nincs időd!
Irány az orvos!
Így a leírás alapján szerintem senki nem tudja megmondani, hogy mire gondolsz vajon.
Azt nem írtad, hogy esetleg mostanában érzékeltél valami változást (pl. duzzadtabb a csiklód a szokásosnál, amit okozhat pl. olyan gyulladás, aminek valamilyen fertőzés áll a hátterében), vagy még csak nagyon fiatal vagy, változóban van, nőiesedik a tested, és most kezdted "felfedezni", hogy milyen is "ott LENT", ahogy fogalmaztál.
Van amúgy bármi panaszod, mint pl. viszketés, irritáló érzés, bármi kellemetlen?
Azt is el tudom képzelni, hogy amiről Te azt gondolod, hogy "nem oda való", az a kisajkaid. Van, akinek kisebbek, van, akinek nagyobbak, és így kiemelkednek a nagyajkak közül. Mindegyik egyformán normális változat, és genetikailag meghatározott, mint pl. a mellek mérete.
Nem tudom, hány éves vagy, de nem tudnál erről édesanyáddal beszélgetni? Lehet, hogy egy teljesen normális dolog miatt aggódsz, ami nem igényel orvosi vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!