Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom a páromra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra, amiért ő kidobta a sminkjeimet?

Figyelt kérdés
Mindig ki volt akadva, hogy túl sok időt töltök sminkeléssel, anélkül úgyis jobban tetszenék neki, csomószor kell azért várnia rám fél órákat, mert sminkelek, stb... Ma reggel is ez volt, már lent várt a kocsiban, mikor én még sminkeltem magam, majdnem elkéstünk a munkából ez miatt. Erre fel mire hazaértem, eltűntek a sminkjeim. Kérdeztem hova lettek, és azt mondta kidobta, mert elege van abból, hogy 24-ből 25 órát sminkeléssel töltök. Nagyon kiakadtam. Szerintetek kinek van igaza?
2016. febr. 4. 18:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Valóban gáz amit csinálsz, de más tulajdonát amiért valószínűleg megdolgozott nincs joga tönkretenni. Én követelném tőle az árát.
2016. febr. 4. 18:30
 12/33 anonim ***** válasza:
23%
Én nem a sminkcuccodat dobtam volna ki, hanem téged. Nekem nem kell olyan csaj aki nem érzi magát teljes embernek anélkül hogy felkenne egy kg vakolatot az arcára.
2016. febr. 4. 18:38
 13/33 anonim ***** válasza:
49%

Na, abban a pillanatban tépném meg a tökeit, úgy, hogy visítana, mint az újévi malac.. És addig szóba se állnék vele, amíg egytől egyig, vissza nem szolgáltatja őket, az 500 forintostól a több mint 10000 forintosig, mindet!

Természetesen neked van igazad.

2016. febr. 4. 18:47
 14/33 anonim ***** válasza:
96%

Egyes emberkék szövegértése rosszabb, mint a 10 éves unokaöcsémé, pedig ő le van maradva a korához képest.

Itt nem az volt a kérdés, hogy mennyire helyénvaló, hogy a kérdező sminkel, sőt, meglepő módon még az sem, hogy kell-e egyáltalán a nőknek sminkelni, hanem az, hogy normális-e hogy a mániás pasija fogta a kérdező magántulajdonát, és önkényesen kidobta a francba.

Jogosan haragszol. Az a minimum, hogy a párod kifizeti a kárt, amit neked okozott.

Ha félnék, hogy elkések munkából valaki miatt, inkább simán otthagynám a francba az illetőt, minthogy később lemenjek egy akaratos, buta gyerek szintjére, és elkezdjem kidobálni a tulajdonait.

Kérdező, ha majd kifizettetted a sminkeket, azért tényleg nem ártana, ha nem az utolsó percben kezdenél sminkelni, (kelj fel előbb, vagy nem tudom) mert így egyrészt talán megúszod a párod kirohanásait, és nem is kell félned, hogy elkésel helyekről.. (Vagy végső esetben keress egy olyan pasit, akinek legkisebb gondja is nagyobb a te sminkelési szokásaidnál)

2016. febr. 4. 18:58
 15/33 anonim ***** válasza:
28%
Jól tette a párod! :D
2016. febr. 4. 19:01
 16/33 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként szerintem nem dobta ki, csak eldugta, mert kiváncsi hogy ki neked a fontosabb. Ő, vagy a sminkkészleted. Hát bizony einsteinnek volt igaza.
2016. febr. 4. 19:13
 17/33 anonim ***** válasza:
58%

Kíváncsi lennék, ha egy férfi hanyagolná és szarná le a barátnője igényeit a folyamatos piperészkedés miatt, pl órákig állítgatná a haját valami zselével és ezt folyamatosan, akkor is jönne-e a vérmes sereg amiért a barátnője kidobta a hajzselét pl. miszerint "azonnal szolgáltassa vissza az árát!!!!!!"

Nem gondolom, hogy ilyen radikális lépést kellett volna tennie, de érdekes, hogy benned sem merült fel az, hogy magaddal sokkal többet foglalkozol mint a barátoddal.

Tudom nem olcsó, de ebben is kellett volna valami határt húzni és megbeszélni előbb minthogy idáig fajuljanak a dolgok.

Hibázott abban, hogy nem szólt és kidobta, valahogyan mégis csak vissza kellene szolgáltatnia a dolgokat vagy minimum egy részét, te pedig abban hibáztál, hogy leszartad őt. Talán ezek után mindketten jobban odafigyeltek arra, mi fontos a másiknak.

2016. febr. 4. 19:16
 18/33 opened paradise ***** válasza:
49%
Teljesen mindegy mit,ha a te ciccaidat dobja ki,amiket te vettél,akkor jogosan vagy pipa rá.
2016. febr. 4. 19:23
 19/33 opened paradise ***** válasza:
*cuccaidat
2016. febr. 4. 19:25
 20/33 anonim ***** válasza:
Fordítsuk meg a dolgot. Ha a barátod még mindig az xBox-al játszana amikor te már lent ülsz a kocsiban és őt várod, akkor te mit tennél? :)
2016. febr. 4. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!